Cury napisal/-a:Jp! res je, samo zanimivo bi bilo če bi se naslednjič dobil alfist 155-k skupi, pa pa nardil kako večje slikanje???
A je kak interes za to??
Jest sm za, sam mal prej povojte, da jo bom meu čas oprat
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Na oglase se pa ne da odgovarjati, zato sem pisal kar v njegovo temo.
Oproščam se obema, ki sta povpraševala po Alfi, sploh nisem zasledil novih prispevkov v to temo, zato tudi nisem odgovoril.
No, pa naj vseeno odgovorim, četudi z velikansko zamudo.
Najprej, ne, Alfa ni prodana. Oglasa preprosto nisem ponavljal več, ker sem imel interesenta, a žal ni bilo nič. Zdaj je pač pospravljena v garaži (uradno tako ni naprodaj, pač pa pogojno, če se kje prikaže kak interesent).
Kar se tiče vprašanja, kaj ji manjka da bi bila odlično ohranjena: Preprosto se gre zato, da je stara 20 let, da ima po odbijaču nekaj odrgnin od bližnjih srečanj z drugimi avtomobili (mislim, da se je na fotografijah na oglasu videlo spredaj - dve črni piki, "lepotni znamenji", v glavnem zaradi tega sem jo kategoriziral za "dobro" in ne za odlično. Sicer pa je taka kot originalno (razen menjave srčka v kromastega in vgradnje meglenk - to je zabeleženo tudi v tej temi).
Glede klime moram pa naravnost odgovorit, da pojma nimam. Klima je avtomatska, kakršna je pač bila v modelih s klimo pri letniku 1994 (je pa to ena boljših klim, niti v novejših avtomobilih podobnega razreda nisem bil tako zadovoljen z delovanjem klime, kot sem s to, pa je že 20 let stara, ampak dela kot prvi dan).
(Če je še kakšno vprašanje, me lahko kontaktirata po ZS, tam bom gotovo sprejel sporočilo, bom pa odslej bolj redno gledal tudi v to temo, če bo še kdo kaj pisal).