Če kdo pozna kkašnega dobrega mehanika za Alfe pa da ni uradni servis bi lepo prosil za informacije. Sem stran zmetal že en kup denarja za nič tako da sem totalno bankrot.

benjy napisal/-a:Imam 155-ko, deteljico z vso opremo. Sem menjal mašino in od takrat imam vseskozi ene probleme.Avto nikamor ne potegne, cuka, kuri pa kot tank-pod 12l ga ne spravim. Sem že vse živo menjal in pregledal, na Cosmosu so mi samo za priklop na tester in odgovor da je z avtom vse OK zaračunali 7500SIT.
![]()
![]()
Če kdo pozna kkašnega dobrega mehanika za Alfe pa da ni uradni servis bi lepo prosil za informacije. Sem stran zmetal že en kup denarja za nič tako da sem totalno bankrot.![]()
lahko probas tudi pri servisu FIAS, jest bi tut tam pokukalbenjy napisal/-a:Imam 155-ko, deteljico z vso opremo. Sem menjal mašino in od takrat imam vseskozi ene probleme.Avto nikamor ne potegne, cuka, kuri pa kot tank-pod 12l ga ne spravim. Sem že vse živo menjal in pregledal, na Cosmosu so mi samo za priklop na tester in odgovor da je z avtom vse OK zaračunali 7500SIT.
![]()
![]()
Če kdo pozna kkašnega dobrega mehanika za Alfe pa da ni uradni servis bi lepo prosil za informacije. Sem stran zmetal že en kup denarja za nič tako da sem totalno bankrot.![]()

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta