bass napisal/-a:Nečesa ne razumete, fantje. Alfina armatura bo tudi čez 30 let še vedno lepa in "a la mode", bmw in audi pa poskušajo z nekimi modnimi muhami, ki pa čez čas znajo postati nezanimive.

Sorry ja 4.9 sem mislil in nisem pogledal. Ampka tako kot sem že rekel mustang 4.6 V8 niti v sanjah ne gre tako hitro. Da o bremzanju in ovinkih sploh ne govorim, magari sem ovinke sprobal samo eno malenkost po Key Westu sem si dovolj ustvaril vtis o teh američanih.Bjorn napisal/-a:Natunana GTA ima 4.09 do 100? Z sprednjim pogonom? En je zelo ornk zaokrožu številke zgleda.

Bjorn, že dolgo berem tvoje veleumne pripombe in me prav zanima kera bo tebe oženila, če boš tudi pri ženskah videl le napake in napravilnosti.Bjorn napisal/-a:men so vse notranjosti všeč, nobena ne izstopa. Alfina mi nekak najmanj napredna deluje (tuki zmaga audi). Vsekakor pa ne vidim neke posebnosti pri alfi. Vse bojo s časom enak zastarele IMO, še najmanj bmw-jeva.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Ta tretja varianta (thalia, dacia logan, kia picanto, ssangyong musso...) spada med avtomobile, ki nimajo dizajna, zato jaz sploh nebi govoril o nekem slabem, grdem dizajnu, če je le-ta sploh neobstoječ...to so avtomobili za A-B, pri njihovemu snovanju nihče ni imel v mislih nobenega dizajna whatsoever. Prav tako se o kakršnemukoli dobremu okusu ne sanja njihovim lastnikom.Alfaspider napisal/-a:in pa še tretja varianta:
VEČNO GRD (recimo vse generacije Civica do zadnje)
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

nevem kolko ima veze cena. A5 in 3xxci se prodajata usaj 10krat boljše kot breraTeo napisal/-a:Gta lover ti bereš kaj sem jaz napisal? A5 stane 65000€ in gor, Brera 3.2 pa tam okoli 41000€. Torej razlika je več kot očitna ne.GTA lover napisal/-a:Če kupuješ avto iz kvazi-performance-high-enda neke znamke zaradi opreme, OK, ponavadi ga zaradi performans. Sicer pa dizelski Audi A5 pošteno pobegne 3.2 V6 Q4, žal.
Za 41000€ dobiš A5 s 170 konji pa ne boš morda trdil, da je torej Audi za isto ceno hitrejši.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti