No pa si še enkrat preberi moj post potem pa povej kje sem napisal, da ti voziš samo stare avte?birdy napisal/-a:pa od kje tebi ideja da vozim same stare avte?(ali da se samo stari avti kvarijo)SHadowX napisal/-a: V tvojem primeru, ki se greš safari s subarujem, ki je verjetno daleč od novega, ali celo dragega avta, je takšno početje razumljivo. Da pa priporočaš vsakomur, ki mogoče niti prestavljanja s sklopko ne obvlada popolnoma, naj si to vzame za trening kot naprimer bočno parkiranje je pa več kot neodgovorno.
par postov nazaj si preber o sluzbeni laguni(tist ni bil star avto)
birdy napisal/-a: ps
tudi trening varne voznje mas v naprej in ne sele ko te dejansko zacne rit prehitevat...

Nažalost imam preveč izkušenj z normalnimi uporabniki tehnologije, tako avtomobilov kot katerekoli druge in preprosto jih večina ni sposobna udejanit tega četudi jim je v teoriji skoraj jasno kaj je rev-matching.birdy napisal/-a:glejte se umikam iz debate - ker je pointless
konstruktivno sem povedal kako se to naredi in poleg sm poudaril da tega ne pocnes vsak dan
hkrati sm podal moje mnenje, da bi to moral vsak voznik(magari sam v teoriji) znat - to je moje mnenje, nc obvezujocega al karkoli
To verjetno leti name? Ta forum ima vzdevek kakršnega ima, ker so mu ga dali tisti, kateri niso sposobni argumentiranega sodelovanja, kdo pa to so, pa že sami vedo.birdy napisal/-a: in brez zamere nekateri tukaj dokazujete da ma ta forum vzdevek kakrsnega ma z razlogom
Torej, če spodrsavanje pri recimo dodatni obremenitvi ne spada pod okvare imaš še druge možnosti. Recimo okvara enega od cilindrov, v večini primerov je sklopka še nekaj časa uporabna, če ali malo napumpaš pedal, če pa ostane not, ga potegneš ven. V primeru, da ne odvaja dovolj, se recimo še vedno, da prestavljat, mogoče malo bolj na trdo. Pa nobena od teh okvar ni nenadna in popolna.birdy napisal/-a:ps
kako tocn ti pa crk sklopka ce ne nenadoma? (normalna obraba tukaj ne steje)

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta