Mal of topic. Ko da bi ženski reku, da ima grdo rit. Te zmlati!Cuore Sportivo napisal/-a:jz sm napisu da mi rit ni všeč.veloce napisal/-a:Ne govort tega na tem forumu, ne uporabljaj stavka, mi ni všeč, ker reskiraš strelski vod. Ta forum tega ne prenese.
ne pa cela Alfa GT

Mogoče je bil pa peder! Veš, na Avto Triglavu na oddelku Alf delajo v glavnem frajerčki, ki jih za prodajo ne skrbi kej dosti, bistvo jim je le, da imajo vsake pol leta drugo Alfico na uporabo in magna kartico, če pa morejo kej delati ali pa celo prijazni biti, potem jim je to že preveč.men je blo fajn vozt GTjko samo un model zravn je biu kt mrlic pa je blo manj uzitkov pr voznji matr hoce punca navezat pogovor, un pa tok d ne pade u komo!!! C c c ! drgac pa avto je res lep, skoda sam d niso mel bencinarja za vozt k dizli mi niso nekak pr srcu... drgac pa pohvale ane

veš kaj, če ma ženska grdo rit nej gre na fitnesveloce napisal/-a:Mal of topic. Ko da bi ženski reku, da ima grdo rit. Te zmlati!Cuore Sportivo napisal/-a:jz sm napisu da mi rit ni všeč.veloce napisal/-a:Ne govort tega na tem forumu, ne uporabljaj stavka, mi ni všeč, ker reskiraš strelski vod. Ta forum tega ne prenese.
ne pa cela Alfa GT
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti