Alfa GT Coupe

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Ja, kar nekaj!
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

če mene uprašaš sideiš k v formuli prbit na zic
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Cuore Sportivo napisal/-a:
veloce napisal/-a:Ne govort tega na tem forumu, ne uporabljaj stavka, mi ni všeč, ker reskiraš strelski vod. Ta forum tega ne prenese. :mrgreen:
jz sm napisu da mi rit ni všeč.
ne pa cela Alfa GT #-o
Mal of topic. Ko da bi ženski reku, da ima grdo rit. Te zmlati! :mrgreen:
Slika
Lancia
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

men je blo fajn vozt GTjko samo un model zravn je biu kt mrlic pa je blo manj uzitkov pr voznji matr hoce punca navezat pogovor, un pa tok d ne pade u komo!!! C c c ! drgac pa avto je res lep, skoda sam d niso mel bencinarja za vozt k dizli mi niso nekak pr srcu... drgac pa pohvale ane
Mogoče je bil pa peder! Veš, na Avto Triglavu na oddelku Alf delajo v glavnem frajerčki, ki jih za prodajo ne skrbi kej dosti, bistvo jim je le, da imajo vsake pol leta drugo Alfico na uporabo in magna kartico, če pa morejo kej delati ali pa celo prijazni biti, potem jim je to že preveč.

Bom Copy pastal: kar sem napisal na avto.netu o Avto Triglavu:

Nisem bil tam, vendar si še kako dobro znam predstavljati kakšen odnos ima Avtotriglav (oz. par njihovih prodajalcev) do strank. Če sklepam po tem, kakega odnosa prodajalca smo bili deležni pri probni vožnji Lancie Thesis, potem mi je jasno vse. Sam tip se je vsaj opravičil, da o avtu ne ve dosti, pa mu njegove molčečnosti nisem v slabo štel.
Avtotriglav je v Sloveniji ena izmed najbolj nesposobnih hiš, ki se ukvarjajo z avtomobili. Še dobro da toliko avtov prodajo kot jih.
Še sreča, da obstajajo manjši dilerji za Fiat in Alfo, ki se lepo trudijo in speljejo dosti kupcev, a kaj ko tudi njim za vratom stoji Avtotriglav.
Upam, da nisem naredil krivice tistim redkim, ki so v Avtotriglavu tudi sposobni in se trudijo.
Ampak tega jez res ne razumem, da noben, ki ga jaz poznam, ni nikoli po obisku Avtotriglava pohvalil osebja, nasprotno večina je grajala prijaznost in odnos do strank.
Sej Avtotriglav bi že zdavnaj propadel, če v ozadju ne bi imeli hrvaškega trga, kjer jim po sreči prodaja zelo lepo gre.
BMW stoji pred garažo, Alfa Romeo pa te čaka.
Lancia
Alfist
Alfist
Kontakt:

Avto Triglav je eden izmed redkih avtohuiš, kjer bi vrlo osebje mogu prostit, če smeš nabavit nov avto.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kontakt:

Vsi po vrsti na AT so milo povedano za v r++ brcnit.
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

Jest sem meu do zdej izkušnje samo z osebjem na rezervnih delih. Zgledal je kot da se jim niti živet ne da. Kaj šele da bi kakšen konkreten odgovor dubu.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Lancia
Alfist
Alfist
Kontakt:

Zato je pa svet velik in dejansko avto danes kupiš tam kjer ti paše oz. kjer je ceneje.
K sreči so tudi sposobni Alfa saloni v Sloveniji in pa tudi serviserji.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kontakt:

K sreči. :D :D
JPM
Alfa Junior
Alfa Junior

a mogoce kdo kej ve ce bodo vgrajevali 2.4jtd multijet v gt?
Ali
Alfist
Alfist

Pol lahko nehajo delat bencince...
BMW v garaži stoji, Alfa te pa čaka.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Razen 3.2 V6. Vse ostalo je brezveze primerjat s 2,4 JTD 20v. Turbodizel je prava žvau! JTS mogoče, sam me moti, ker je do 3000 obratov precej len.
Slika
Josephe
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ko sm bil prvič ( in tudi zadnjič ) pri AT mi je ena ženska morila ( prodajalka) kaj sm mogi pridt 15min pred koncem šihta, nism mogu pridej že prej da bi ona šla lahko zdej domov. Ja domov bi šla 15 min PRED koncem šihta, pa ji tud verjamam sej je mela že vse spakiran. Rečem ji da rabim semiring od tipota, ona pa samo prižge računalnik in mi v ca. 10sec reče NIMAMO, NASVIDENJE, in tako smo lahko lepo šli.

Sam, a sem samo meni zdi, ampak je skoraj v vseh trgovinah tako, da se jim sploh ne gre več za njihove stranke, ampak samo za denar, ki ga ima stanka. To sem upazu pri ful podjetjih ( katerih imena še ne bom naštevi, ker nisem dovolj ( še )razpizden.
NO ok spet sm se preveč razpisal.

LP Joseph
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

veloce napisal/-a:
Cuore Sportivo napisal/-a:
veloce napisal/-a:Ne govort tega na tem forumu, ne uporabljaj stavka, mi ni všeč, ker reskiraš strelski vod. Ta forum tega ne prenese. :mrgreen:
jz sm napisu da mi rit ni všeč.
ne pa cela Alfa GT #-o
Mal of topic. Ko da bi ženski reku, da ima grdo rit. Te zmlati! :mrgreen:
veš kaj, če ma ženska grdo rit nej gre na fitnes :mrgreen:
Odgovori
  • Informacija