"Prijazni" sosedje

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
alfistaV6
Alfist
Alfist

Prvo upaš, da je ta oseba, katera tebi dviguje pritisk, stanovalec istega bloka. Drugo, če prvo velja, upaš da je ta oseba prisotna, če ni, bo zvedla od drugih. Tretje hladno pokažeš račune, kot da ti je vseeno za avto in se začneš rahlo razburjat nad tem, kako tebi nekdo krade čas s svojim primitivnim početjem ter opazuješ reakcije posameznikov. Na koncu še lahko dodaš, da se ti spet mudi in da ne moreš več čakati ter zapustiš skupino. Verjemi, kako se bodo začeli vsi zanimati za tvoj primer, ker bo vse takoj strah, kaj pa če ti res ne misliš prispevati recimo za novo dvigalo al pa za novo streho in bojo morali plačati še tvoj delež.
toj to

Če se pa spustiš na njegov nivo, pol pa ključ v roke, pa še sam kako črto naredi in ne ga dat neki časa rihtat. Slej kot prej se bo utrudil.
Za hladit živce pa raje eno mrzlo pivo.
Uporabniški avatar
alfistaV6
Alfist
Alfist

Kako pa se odziva avtoalarm na takšno početje? (sprašujem nasplošno)
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

V večini tudi mrdne ne. Razen če misliš na kaj zelo sofisticiranega... :D
Uporabniški avatar
Udovč
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Breg ob Bistrici

TribesMan napisal/-a:V večini tudi mrdne ne. Razen če misliš na kaj zelo sofisticiranega... :D
e,ne vem.zadnjič je sosed odmetaval svoj avto tako,da je sneg letel na moj avto.pa se je vklopil alarm.
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Ok, tresljaji so nekaj, praska na odbijaču je pa nekaj drugega. Večina alarmov deluje na vibracije. Koliko vibracija pa povzroči praskanje ključa po plehu pa tud nevem :D
Uporabniški avatar
rockson
Alfa Freak
Alfa Freak

@AlfistaV6 - kurc k mamo rezervni sklad za te zadeve :P Bom pa magar probal na naslednjem sestanku, ki bo bog ve kdaj.

Na nivo primitivcev se pa ne bom spuščal, ker bom zaradi pomanjkanja izkušenj takoj na slabšem.

Glede alarama - serijski tud mrdne ne. Tud če ga kdo z avtom mal zapne - podrsan odbijač - se ne zgane. Če pa jst kej z daljincem zajebem pa prec tuli k zmešan.
Don't drink and drive, smoke and fly!
Slika
Uporabniški avatar
TheBoss
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Bratislava, Slovaska

treba prilagodit okolju avto/nazalost, kdor nima garaze al pa varnega parkinga vn naj raje kup kaksno starejse avto, zmeri se bo nasla ksna budala k se bo zanalasc spravla na avto..skoda denarja za popravila in praske.
covo
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana-Črnuče

dons sm parkeru pred blokom za bežigradom zravn ene sredne šole res je blo mal čudno parkeran vendar ne tako čudno da mi mora en preluknjati obe gume :evil: :evil: :evil: :flamer:
-alfa 147 driver-
birdy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

covo napisal/-a:dons sm parkeru pred blokom za bežigradom zravn ene sredne šole res je blo mal čudno parkeran vendar ne tako čudno da mi mora en preluknjati obe gume :evil: :evil: :evil: :flamer:
to mi res ni jasn - cemu?

madona meni je bivsi sef dolzen preko 100 bivsih tisocakov, pa se mi ni dalo tok ukvarjat z njim da bi mu sel vse gume zluknjat (ceprav je res da bi takrat znal se njega pocakat in obdelat)....
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

rockson napisal/-a: Glede alarama - serijski tud mrdne ne. Tud če ga kdo z avtom mal zapne - podrsan odbijač - se ne zgane. Če pa jst kej z daljincem zajebem pa prec tuli k zmešan.
Aftermarket alarm. Jaz sem ga imel na enem avtu in to kar dobro reč, ker je začela trobit in prižigat luči ter trikotnik že če si avto malo bolj grdo pogledal :lol:

Super stvar je pa res, da mi je šlo izredno na živce ker so mi ga pred blokom prižigale razne mačke in vsi vemo kako prijetno je ob štirih zjutraj skakati napol nag pred blokom in ugašati alarm. Vse ima svoj plus in minus. Minus torej, da se hitro vklopi + da sem poleti puščal odprte šipe kjerkoli sem avto pustil, samo zaklenil sem ga. :wink:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

covo napisal/-a:dons sm parkeru pred blokom za bežigradom zravn ene sredne šole res je blo mal čudno parkeran vendar ne tako čudno da mi mora en preluknjati obe gume :evil: :evil: :evil: :flamer:
Kot prebivalec BS3 (Bežigrad) ti lahko povem, da so pri nas totalno nastrojeni in alergični, ker večina študentov okoliških fakultet parkira med bloki, kar se lep vidi po registrskih tablicah. Dejansko je zoprno, ker prideš domov in greš lahko parkirat samo še na dolgi most na Viču. Posledično se očasno komu "utrga" in potem recimo meni pod blokom prereže gume (ker se je pač malo zmotil). :evil: Pri nas imamo očitno nekoga, ki se ima za policaja in dviguje brisalce na avtih, pušča sporočila, da je parkirane dovoljeno samo stanovalcem itd. #-o
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Vsak, ki ima kanček kulture, se zaveda da je parkiranje pred tujim blokom v času, ko prihajajo stanovalci s šihta, arogantno početje.
In ravno študentarija je najbolj arogantna od vseh, kar se tiče parkiranja. Pač si misli, da je cel svet njegov, ko se usede v svojega cliota. Pa pravice, pa javne površine, pa blablabla. Kulture in kolegialnosti do sovoznika pa nobene.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
GregorS
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Maribor

Pri nas v mariboru se je tudi veliko parkiralo pri blokih itd. (pac zaradi sole/faxa). V zadnjem letu ali dveh pa so na 80% blokovskih parkirisc enostavno naredili rampo.
Nevem zakaj tud vi ne razmisljate v tej smeri, ce vam je to tak problem :)
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Pepsi to nisi mel senzorjev? meni zacne piskat ce pustim odpra okna..
Slika
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

V BS-u bi moral postavit 100 ramp, pri nas je pa nemogoča izvedba, ker je poleg neka državna bajta in zaposleni itak parkirajo pred našimi bloki.
Če bi postavil rampo bi bila na črno (ja, rabiš dovoljenja itd.) in bi jo ob pomoči (špecanju) sosedne državne bajte hitro porušili.
Stanovalci so pa itak vsi pregnili, da bi plačali vsak 10€ za unga dalinca pa mirna bosna...Še sneg kidam jst pa še en iz bloka. Pa še men se ne da zadne cajte, bom mal ignore furu tko k ostali...se bo že stopil enkrat.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Odgovori
  • Informacija