Jaz bi sicer prej rekel, da se mu je pojavil admin, prej pa je vedno avtomatsko uporabljal "navaden" account
btw, obvezno menjaj geslo administratorja

Tudi to sem že naredu, ko sem spihal prah, mašina pa je stara okrog 5 mesecev in je vse še v garanciji.(kdaj se zgodi, da kontakti oksidirao in je treba vse dat narazen in nazaj skup sestavit).

Težko verjamem, ker je kot sem že omenil vse skupaj staro komaj 5 mesecevrajko napisal/-a:v tem primeru bi lahko krivdo dali tudi na napajalnik... sploh ker si omenjal da se ti računalnik pri prvem poskusu ne prižge. Možno je pa tudi ta ti matična plošča počasi umira. pri takih sindromih ti povem, da slej ko prej bo vse skupaj nehalo delati. Moj predlog bi bil nakup novega.

technoboy napisal/-a:Težko verjamem, ker je kot sem že omenil vse skupaj staro komaj 5 mesecevrajko napisal/-a:v tem primeru bi lahko krivdo dali tudi na napajalnik... sploh ker si omenjal da se ti računalnik pri prvem poskusu ne prižge. Možno je pa tudi ta ti matična plošča počasi umira. pri takih sindromih ti povem, da slej ko prej bo vse skupaj nehalo delati. Moj predlog bi bil nakup novega.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost