Jessyka napisal/-a:Kupila nov scooter, pa mal premal gre... zanima me, če kdo na forumu frizira motorje oz. ali poznate koga v Lj ali okolici ki se ukvarja s tem..

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

guma napisal/-a:...meril me je celo policaj s kolesom haha, ko sem letel stratosferičnih 27 km/h...
ampak samo z valčki je tako majhna razlika da jo skoraj ne opaziš....še vedno z tistimi valčki ne gre nikamor-nepremičninabass napisal/-a:Pusti legalno/nelegalno, enostavno nevarno je voziti 45, ko avti švigajo mimo s 60 ali 70.
Najprej utečt motor, potem blokado ven, če to ne bo zadosti pa še valjčke zamenjat, da bo boljši pospešek. Vse ostalo košta in to ne malo.
Pozanimaj se na motosvetu, se dobijo stikala, s katerimi omejiš hitrost na teh kilavih 45 ali 50 ali koliko že pač, če te že ustavi policija...čeprav dvomim da bodo šli punco matrat zaradi tega, kao sej ni vedla, revca...

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost