Naši mopedi, motorji in vse o motociklizmu

kar vam pade na pamet
Odgovori
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR159, AR spider veloce
Kraj: Kransterdam
Kontakt:

Me veseli in letos se mormo alfisti (vsaj po srcu) obvezno nekje dobit. Udeležba obvezna...
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Glede na to da je danes prekrasno vreme, jo bom verjetno okoli poldneva mahnil proti primorski, je še kdo za :?:
Uporabniški avatar
srcnik
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Prebold

Hehe, jaz sem pa skočil v logarsko dolino, sam nisem pričakoval še slab meter snega :lol:
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Vidim, da vas že kar malo razganja... Logarska je mogoče še malo prehladna, primorska pa ni slaba izbira saj je tam ponavadi še kako stopinjo topleje. Če bo šlo tako naprej predlagam, da se zmenimo za en izlet v aprilu.
Uporabniški avatar
Alfa Dog
Alfist
Alfist
Kraj: Pivka, Ljubljana

Jest sem tud za!
Odštevamo čas do nove alfe...
Uporabniški avatar
andreiro
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

Zdej se bo počasi začelo lepo vreme, pa motoristi na cesti, ste tko martinčki :P takoj ko mal sonce posije ste že na cesti :D , sam pamet v glavo pa previdno, ta vikend je uzel življenje še enemu motoristu v okolici maribora, tk da previdno..
bivša alfica
145 1.6 boxer
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-ja,v moji bližini se je zgodilo :(
-nisem bil ta vikend doma,slišim,da je bilo hudo :cry:
Uporabniški avatar
Jessyka
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Lj

Kupila nov scooter, pa mal premal gre... zanima me, če kdo na forumu frizira motorje oz. ali poznate koga v Lj ali okolici ki se ukvarja s tem..
Dont drink and drive, just race and fly...
marinaio
Alfist
Alfist
Kraj: Koper

Jessyka napisal/-a:Kupila nov scooter, pa mal premal gre... zanima me, če kdo na forumu frizira motorje oz. ali poznate koga v Lj ali okolici ki se ukvarja s tem..

scooter kolko kubičen?? sklepam da je 50 kubičen, glede na to da gre premalo...sfriziral ti bo vsak mehanik ki mu boš prinesla za to potrebne dele :wink: :D
glede na to da je nov, je dobro da nardiš 1500km (mislim da je takrat prvi servis) in poveš da ti odstranijo vse blokade potem bo šou malo več, če potem še ni dovolj bo treba odštet še malo več evrčkov, tako kot če predeluješ avto :D

aja..nekaj sem pozabu, ko so blokade odstranjene je 50ccm scooter neizpraven in potem veš kaj se zgodi če te dobijo možje v modrem :lol:
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pusti legalno/nelegalno, enostavno nevarno je voziti 45, ko avti švigajo mimo s 60 ali 70.
Najprej utečt motor, potem blokado ven, če to ne bo zadosti pa še valjčke zamenjat, da bo boljši pospešek. Vse ostalo košta in to ne malo.
Pozanimaj se na motosvetu, se dobijo stikala, s katerimi omejiš hitrost na teh kilavih 45 ali 50 ali koliko že pač, če te že ustavi policija...čeprav dvomim da bodo šli punco matrat zaradi tega, kao sej ni vedla, revca... :mrgreen:
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jaz sem imel par let nazaj novega Tomos Flexerja, tako za zajebancijo pa it na kafe z njim (živel sem v Stari Ljubljani). To je tisti, ki ne rabiš registracije in čelade ijn ima blokado 25 km/h. Takrat so ravno uvedli to varianto 25 km/h in mislim, da me policaji še z nobenim prevoznim sredstvom niso toliko preverjali, kot s tem mopedom.
Merili so me z avtom in vozili za ritjo, meril me je celo policaj s kolesom haha, ko sem letel stratosferičnih 27 km/h. Mi je pa žal, da ga nisem obdržal, je boljši kot bicikel. :mrgreen:
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

guma napisal/-a:...meril me je celo policaj s kolesom haha, ko sem letel stratosferičnih 27 km/h...
:firedevil: ... sej ne morem verjet. Jaz sem imel pa z mojim APNom kar srečo. V, mislim da štirih letih, so me ustavl samo enkrat, pa še takrat sem ga dovolj zgodaj spregledal. V hipu ko mi je pokazal loparček sem spustil gas, vrgel v ler in malo pred njim ugasnil motor tako da sem se pripeljal v blaženi tišini :mrgreen: . Mal hecno je gledal za mano ko sem spet pognal moped, ampak mislim, da je razumel mojo filozofijo "pustmo mašini dihat in jo osvobodimo navlake v izpušni cevi"... Lepi časi...
marinaio
Alfist
Alfist
Kraj: Koper

bass napisal/-a:Pusti legalno/nelegalno, enostavno nevarno je voziti 45, ko avti švigajo mimo s 60 ali 70.
Najprej utečt motor, potem blokado ven, če to ne bo zadosti pa še valjčke zamenjat, da bo boljši pospešek. Vse ostalo košta in to ne malo.
Pozanimaj se na motosvetu, se dobijo stikala, s katerimi omejiš hitrost na teh kilavih 45 ali 50 ali koliko že pač, če te že ustavi policija...čeprav dvomim da bodo šli punco matrat zaradi tega, kao sej ni vedla, revca... :mrgreen:
ampak samo z valčki je tako majhna razlika da jo skoraj ne opaziš....še vedno z tistimi valčki ne gre nikamor-nepremičnina :lol:
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jasno, da je nepremičnina, saj je 50ccmm, človek božji. :roll: #-o
Probaj kakšno umestno napisat, boš večji frajer. ;)
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
AR155
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: reteče pri škofji loki

sem imel skuterja pa je imel končno tam okoli 70...na srečo sem na tehničnem naletel na dobrega gospoda ki ni dobro videl :wink: pa je šlo skozi (ne bom pa napisal kje je to bilo 8) )
sploh pa nebi imel mopeda,ki ima končno 45-50...življenje je prekratko
:D
forza alfa
Odgovori
  • Informacija