alpinizem

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
q_verde
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: celje

bravo alfasport!

humar je s svojimi izkusnjami premnogokrat nesebicno pomagal nam navadnim smrtnikom, ko se je kateri precenil v nasih prelepih planinah. in takrat za razliko od nekaterih zaslepljenih slovencljev ni razmisljal ali se splaca ali ne, ampak je sel. in zakaj so klicali prav njega? ker je bil zelo izkusen in se je znajdel pravzaprav v vseh situacijah, izkusnje pa je nabiral tako pri nas, kot v himalaji.

in ce ne bi bilo ljudi, kot je on, se mejniki ne bi premikali! mi danes ne bi letali z letali po svetu, se vozili z avtomobili... ce ne bi bilo nekaj res izjemnih ljudi., bi se vedno cepeli na drevesu!!!
poglejte npr. samo enza ferrarija, koliko ljudi je moglo umreti za njega, da so danes njegove puscice to kar so! brez teh zrtev ne bi bilo gp zmag in ferrari ne bi bil to kar je!!!

r.i.p. tomaz!
odsel je zares velik clovek, zato ohranimo dostojanstvo in ne razmisljajmo tako primitivno!!!
crna alfa 145 1,6 16V TS (bivsa '00)
rdeca 156 M-JET (bivsa '05)
siv bmw 320d e91 ('06)
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Štore

Naj počiva v miru, tam kjer si je vedno želel. Sožalje tudi vsem njegovim najbližjim.
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Odgovori
  • Informacija