Vprašanja

Tehnične teme o modelih 159, Brera in Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

Uporabniški avatar
Niko
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

Meni pri 95k km deluje brez težav, zaenkrat! Če bom pa zdaj na to pivo predolgo čakal, se pa zna mogoče tudi narediti, da bom ostal brez. Upam, da ne!
Ali
Alfist
Alfist

pelinkovec napisal/-a:
Ali napisal/-a:
Miholl napisal/-a:A pa komu na tem našem forumu deluje 159ka brez kakršne ampak res kakršnekoli težave :?: Dam lastniku za pir...
:D
A komu na tem forumu bilo katera alfa deluje brez ampak res brez kakršnekoli težave?
Meni 8) Zaenkrat... :D Sem pa moral volansko letev menjat, ampak trenutno dela tako, kot se spodobi =D>
no, zdaj razumem zakaj redkokateri lastnik kritizira alfo...
#-o :D
BMW v garaži stoji, Alfa te pa čaka.
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

There is always BUT :mrgreen:
jaka_speed
Alfist
Alfist

Ali napisal/-a:
Miholl napisal/-a:A pa komu na tem našem forumu deluje 159ka brez kakršne ampak res kakršnekoli težave :?: Dam lastniku za pir...
:D
A komu na tem forumu bilo katera alfa deluje brez ampak res brez kakršnekoli težave?
Ja moja bivša 156-ka je delala B.P. :D
Uporabniški avatar
pelinkovec
Alfa Member
Alfa Member

Ali napisal/-a:
pelinkovec napisal/-a:
Ali napisal/-a: :D
Meni 8) Zaenkrat... :D Sem pa moral volansko letev menjat, ampak trenutno dela tako, kot se spodobi =D>
no, zdaj razumem zakaj redkokateri lastnik kritizira alfo...
#-o :D
S tem se se pač sprijaznil že pred samim nakupom, glede na to, da gre za serijski mimosunek Alfe. Bilo je samo vprašanje časa :lol: Zato na to ne gledam kot na nekaj pretresljivega...

Žal to ni Audi, BMW, Toyota ipd... ki bi uredil vpoklic in zamenjavo :roll: ko bodo Italijani osvojili tudi to poglavje biznisa, jim bo šlo veliko veliko bolje...
ziga22
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 2006 Alfa 159

Moja ima 130k Km, zaenkrat brez težav. Mi je pa crknila zadnja žarnica za osvetlitev tablice, pa lutne gume sem imel očitno narobe "shranjene" (shranjene = nametane v garaži), tako da so katastrofa in grejo kmalu nove gor, če to šteje pod "okvare".
Pivo skoraj gotovo pade, glede na to da jo bom najbrž imel do jeseni, potem pa Žulija QV če mi bo všeč (finance so že na kupčku).
jaka_speed
Alfist
Alfist

Moja bivsa 156-ka je delala brez tezav.Pri 150 000 je prerjavel motorcek za brisalce,ampak to se pomoje ne steje :D
alfa 166
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: ljubljana

jaka_speed napisal/-a:Moja bivsa 156-ka je delala brez tezav.Pri 150 000 je prerjavel motorcek za brisalce,ampak to se pomoje ne steje :D
Skrajni čas da si jo prodal :wink:
vztrajen
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: ljubljana...trojane....

bom kar tukaj vprašal.....

ima kdo kašno shemo oz navodila kako snamem prednji odbijač dol..ker nebi rad polomil kakšne zatiče :)

hvala
Odgovori
  • Informacija