SummerJam napisal/-a:po hitrem pogovoru z lastnikom je situacija sledeča:alfaboy napisal/-a:Dej se pozanimaj če ga vidiš.... Predvsem kar se mašine tiče, kilometrov in podvozja....SummerJam napisal/-a: Poznam lastnika, bil je celo član Alfa kluba. Je 1. lastnik in je bila leta 2001 kupljena v Sloveniji. Lastnik je alfist, saj si je lastil že kar nekaj alf. Dal pa jo je v račun, ker kupuje alfo 159. Za več informacij ga pa lahko uprašam, ko ga vidim.
hvala in LP
- kilometri držijo cca. 86.000 km
- redno servisirana pri mehaniku, ki je delal na Alfa servisu
- sprednje roke so bile zamenjane, zadnje malo pokajo
- motor lepo teče
- glavni servis še ni bil narejen
@TribesMan...ribata ni bilo![]()
to je z moje strani vse
Lp

Tudi jaz sem jo šel pogledat.. Pa se premislil o nakupu...alfaboy napisal/-a:SummerJam napisal/-a:po hitrem pogovoru z lastnikom je situacija sledeča:alfaboy napisal/-a: Dej se pozanimaj če ga vidiš.... Predvsem kar se mašine tiče, kilometrov in podvozja....
hvala in LP
- kilometri držijo cca. 86.000 km
- redno servisirana pri mehaniku, ki je delal na Alfa servisu
- sprednje roke so bile zamenjane, zadnje malo pokajo
- motor lepo teče
- glavni servis še ni bil narejen
@TribesMan...ribata ni bilo![]()
to je z moje strani vse
Lp
Danes sem jo šel še enkrat pogledat - mi ni dala mira po prvem ogledu.... In sem jo tudi zaaral, kljub temu, da me motita obrabljen volan ter prestavna ročica.... UPAM NA VELIKO LEPO PREVOŽENIH KM!!!

Oprosti, ni bilo tako mišljeno. Samo prijazen opomnik, da bo za vrhunsko stanje avta verjetno potrebno vložit kakih 1500€... Saj veš, ko ga daš na dvigalo se šele vidi dejansko stanje. Vsekakor upam da bo strošek čimmanjši in št. prevoženih kilometrov z nasmeškom čimvečjialfaboy napisal/-a:Uff.... Zdej si mi pa čisto pričakovanje pa vso radost pokvaru.... Za gume pa servis sem računal, ja.... Menjalnik se mi je zdel dokaj OK, klima lepo dela, sedeži so poleg tistega fleka tudi dobro ohranjeni.... Servis se pa itak dela ko se avto kupi.... Prve roke naj bi bile menjane....

Dvomim da je original. Jaz imam black line in NI mat črna streha. Kot vem jaz original niso delali mat.Th3 napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3952643&show=1 - zanimiva kombinacija z črno streho, to je seveda aftermarket kajneda ?

Je ne poznam, ampak vsaj jaz še nisem slišal za primer, da bi zaradi slabe baterije gorela lučka za olje? Pa si preveril vsaj na palčki kako je z oljem?warpedone napisal/-a:Pozdravljeni,
Zna se zgodit, da zaidem med vas. Ogledujem si tolo deklico:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3938187&show=1
Danes sm bil na prvem zmenjku, pa sm jo komaj pustu tam.
Vidi kdo kaj takega, kar js ne vidm in mi bo čez čas žal?
Kej hitro se nisva peljala, vsega do 40kmh in trejta prestava. Pod rokami je nekako trda, sploh menjalnik za moje lagune vajene roke. Od napak so sam take standardne - švoh akuulator (zaradi tega menda gori lučka za olje), manjkajoča antena in en zatič enega pokrova v prtljažniku.
Vsi komentarji zaželjeni

Salonski avto?warpedone napisal/-a:Pozdravljeni,
Zna se zgodit, da zaidem med vas. Ogledujem si tolo deklico:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3938187&show=1
Danes sm bil na prvem zmenjku, pa sm jo komaj pustu tam.
Vidi kdo kaj takega, kar js ne vidm in mi bo čez čas žal?
Kej hitro se nisva peljala, vsega do 40kmh in trejta prestava. Pod rokami je nekako trda, sploh menjalnik za moje lagune vajene roke. Od napak so sam take standardne - švoh akuulator (zaradi tega menda gori lučka za olje), manjkajoča antena in en zatič enega pokrova v prtljažniku.
Vsi komentarji zaželjeni

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti