Sektor 13 napisal/-a:V osnovi so notranjosti do 2002 in po 2002 letniku drugacne, verjetno pa bi se z nekaj dela, dalo tudi to spremeniti.
in kaj je drugače??
razen sredinske konzole ki se je če se ne motim 3x spremenila
prva brez sredinskega BC, nato FL notranjosti z sredinskim BC in nato še FL zunanjosti, ki je zopet malo spremenila sredinski BC.
Ze res, vendar, ce ruknes 05 vratne tapete na 01 avto dobis zlozenko, ce pa je mozno oblazinjenje prestaviti na obstojece tapete, kar se pomoje mora dati naredit, pa je nadgradnja smiselna.
Sem nekaj že vprašal, ampak ker bi rad malo bolj obširno razlago raje odprem kar nov forum.
Za začetek bi moral odmontirati notranjost (sedeži in obloge na vratih iz moje karambolirane 156), pa ne vem točno kako se lotiti tega. Kakšen nasvet? Predvsem ne vem glede vrat.. a to se vzame celotno plastiko dol ali samo tapeciran del?
Kot sem dobil informacijo, se da tole notranjost prenesti iz 2001 modela (stara zunanjost, stara notranjost, 103kW 2,4 motor) na 2002 model (stara zunanjost, nova notranjost, 110kW 2,4 motor). Na katere modele še vse paše? Kako je tudi glede razlik karavan/limuzina?
Moj je karavan in si predstavljam, da vsaj zadnji sedeži ne grejo v limuzino? Ali se motim?
lp,sem novopeceni alfist,imam 2002 alfo 156 sw,motor 2.4 jtd.ce bi vedel da se avto tako dobro pelje ne bi nikoli kupil drugega avta.mi pa ni najbolj vsec notranjost in sprasujem ce kdo ve ali pase od 156 limuzine,sedezi,zadnji in sprednji v mojega karavana?
hvala za odgovor