Predstavite se!

kar vam pade na pamet
Odgovori
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

Slika

evo to na slikci sm jz, datum izdelave 1985, dobro ohranjen, poreklo slovenija, trenutno naprodaj,...
alfa33 je moj prvi avto k sm ga kupu kmalu po tem ko sem naredu izpit in zaenkrat nimam potrebe da bi saltu na kksno drugo znamko.. v bliznji prihodnosti upam da pade 166ka!

ce pa se koga kj zanima nj pa prasa!
Uporabniški avatar
loka
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kranj

Malo iz teme pa vseeno:

@N˙][˙H...sem velik ljubitelj labradorcev.

Lepo, lepo. Tudi pri nas imamo črno labradorko Mišo, ki bo danes 14 dni praznovala svoj 1. rojstni dan. Prava dama z rdečim povodcem. Za RD bo dobila ovratnico by Harley Davidson, ki sva ji jo prejšnji teden kupila na Harley bike meetingu ob Faakersee-ju. 8) zelooooo

Še nekaj okrog predstavitve. Vem, da se vam večini zdi neumno ampak jaz res ne znam objaviti svojih slik na forumu ker sem čisti računalniški levak - ker ga nujno rabim sem se naučil osnov, drugače ga ne maram. Že za slike od avta mi je golf11 uredil, da pa bi napisal le par vrstic pa se mi zdi bolj tako. Se bom potrudil in poiskal pomoč pa bo. Da ne bi izgledalo da nočem. Se mi zdi prav, da vsaj približno vemo s kom se pogovarjamo(vsaj tisti, ki osebno ne poznamo nikogar iz foruma).
Lp!
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

ime mi je Klemen letnik 83 doma iz zasavja bil nor na bmw in ducati zdej se je to mal spremenilo nor na alfe in ducati in upam da postanem lastnik alfe naslednji teden Ducatija pa res upam da naslednjo pomlad sm pa še na vlojo za kake alfistke
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
N']['H
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Maribor
Kontakt:

loka napisal/-a:Malo iz teme pa vseeno:
Vem, da se vam večini zdi neumno ampak jaz res ne znam objaviti svojih slik na forumu ker sem čisti računalniški levak
hint :wink: :

ko postaš sporočilo in hočeš pripopat slikico klikni na gumbek zgoraj kjer piše Img vstaviš link (povezavo) slikice, kjer jo imaš shranjeno, če pa je nimaš upload-ane si to lahko porihtaš na mobisux-u ali celo greš na sloweb, btw ne pozabi zakjučiti z isto Img komando za vsatvljenim linkom.

i have spoken...
Slika
N']['H Dimension
Cweto
Alfa Junior
Alfa Junior

tako je!

Link pa dobiš tako, da na netu odpreš sliko, klikneš z desnim klikom nanjo in označiš link, ki je napisan pri "location" .Ta link nato skopiraš med [img]in[/img]
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

Torej - lep pozdrav alfistom (moje prve besede na forumu)!

Moje pravo ime je Jože (Aj hejt femili tradišn) - za vse, ki me poznajo Joc. Letnik 1979 med zadnjimi levi (20. avgust) in sem že kr močno karamboliran - sem mel lani v začetku marca en hud kreš z motorjem in sem še vedno v fazi okrevanja. Trenutno pišem z delovnega mesta - tako pač je, če delaš v turistični pisarni - nedelja zjutr, na tešče, pa je vseeno treba it...
Drugače sem študent managementa ki sem ga vpisal po pravu v MB. Zaprisežen motorist in predvsem alfist. Te "deklice" (čeprav na cesti prave hudičeve babe) me spremljajo že od 18. leta ko sem kupil prvo 33 1.3, pol jo mal "friziral" z 1.5 TI, pa spet kupil še eno 33 1.7, pol 164 3.0, pa pol 75 1.8, zdej pa sem ponosni lastnik 75 1.6. Vozil že vse možne avte, a posedoval le Alfe. Kar nekaj prostega časa preživim ob avtih - skoraj vsa dela opravljam sam (tut menjava mašine, pa barvanje,...)
Da ne bo preveč (se vidi da pišem knjigo) - najbolje da se kr srečamo na rejliju - že prijavljen in komaj čakam!
Slike ni, ker nisem doma - pride pa zagotovo.

P.S.
Če kdo ve za kakšno ugodno 164 (po možnosti na žalost zaradi financ 2.0) prosim če sporoči. Tut kakšne malenkosti na mašini in zunaj so lahko bolj "relativne" - ne pa preveč, ker se mi trenutno res ne da - sem pred cca dvema mesecema menjal srček svoji 75-ki.

CARPE DIEM!
pero
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Cerklje

Še jest
Ime mi je Peter, stanujem v Cerkljah na Gor., star sem 26 let, po izobrazbi orodjar. Trenutno fušam kot ličar. Alfe so mi všeč že od nekdaj.
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Živjo

Ja lepo je prebirati kakšni Alfa navdušenci ste =D> =D> =D>

Torej da se predstavi še moja malenkost.Rojen 20.07. leta 76.Pravjo da je to zlati letnik izdelan v Alfa SUDki, ki baje da obojih ne delajo več :mrgreen: :mrgreen: Torej sem se vozil že od štarta v Alfi seveda.Izučen in študirani krznarsko-usnjarski tehnik ali po domače "krojač", tako da moda mi je zelo blizu tako ali drugače, svoj študij pa sem letos nadaljeval z vpisom na fakulteto za organizacije v Kranju.Trenutno zaposlen v mobilni telefoniji že kar precej časa, svoj prosti čas pa sem posvečal kar profesionalno nekaj let atletiki in sicer prebil do 3 najhitrejšega Slovenca v letu 99" poleg tega pa seveda še hobijem kot so smučanje, surfanje, digitalna fotografija, živali, narava itd,..veliko časa pa zadnje čase posvečan na račun Alfa kluba tudi bencinskim hlapom.Naučil bi se rad še marsikaj drugega ki nam ga ta čudioviti svet poleg Alfe ponuja, le da mi zelo primanjkuje časa.Dnevno bi potreboval vsaj 24ur belega dneva da bi lahko uredil vse potrebno.Pričel sem tudi z urejanjem papirjev za gradnjo svoje hiše in pričakujem da bo v roku 2 let tudi pod streho.Z Alfami sem zasvojen že od samega začetka, najbolj pa pomnem dan ko me je fotr peljal na obisk salona Alf v Italiji kjer sedaj tudi servisiram svojo ljubico ( več o tem v postu Servisiranje Alfe v Italiji ).

Naj omenim še tole, da zelo rad spoznavam nove in nove prijatelje ki so sicer zasvojeni seveda z Alfo =D> , komaj pa čakam na naš 1. Alfistični rally
Strnjeno v nekaj besedah bi bilo to, pa še 2 moji sliki za razpoznavnost.
Najprej moja ljubica, na poti na morje
Slika

Slika

Slika

p.s. če me katera rabi, me dobi na ZS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lp G.A.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Kaj si ti hodil na srednjo usnjarsko šolo v Domžale??
Slika
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

veloce napisal/-a:Kaj si ti hodil na srednjo usnjarsko šolo v Domžale??
Tako je =D> a se midva od tam na videz poznava :?:
Lp G.A.
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Leder majstra :lol: :lol:
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

LaserJaMM napisal/-a:Leder majstra :lol: :lol:
Ja, tako lahko vsaj zase trdim :D , imam kar nekaj jakn izdelanih made by me :mrgreen: :mrgreen:
Lp G.A.
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Giorgio, zdej pa sva razkrila stvar. Od tam te poznam. Jaz sem hodil tja za usnjarsko galanterijskega tehnika. Sami smo doma veliko let izdelovali usnjene denarnice, torbice, pasove,....

Kolk je svet majhen.
Slika
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

veloce napisal/-a:Giorgio, zdej pa sva razkrila stvar. Od tam te poznam. Jaz sem hodil tja za usnjarsko galanterijskega tehnika. Sami smo doma veliko let izdelovali usnjene denarnice, torbice, pasove,....

Kolk je svet majhen.
Pa je res, pa še podobn avto oz. hudobijo vozva, oziroma jaz ga še bom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lp G.A.
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

pejta ircat na zs :mrgreen:
Odgovori
  • Informacija