Živjo
Ja lepo je prebirati kakšni Alfa navdušenci ste
Torej da se predstavi še moja malenkost.Rojen 20.07. leta 76.Pravjo da je to zlati letnik izdelan v Alfa SUDki, ki baje da obojih ne delajo več

Torej sem se vozil že od štarta v Alfi seveda.Izučen in študirani krznarsko-usnjarski tehnik ali po domače "krojač", tako da moda mi je zelo blizu tako ali drugače, svoj študij pa sem letos nadaljeval z vpisom na fakulteto za organizacije v Kranju.Trenutno zaposlen v mobilni telefoniji že kar precej časa, svoj prosti čas pa sem posvečal kar profesionalno nekaj let atletiki in sicer prebil do 3 najhitrejšega Slovenca v letu 99" poleg tega pa seveda še hobijem kot so smučanje, surfanje, digitalna fotografija, živali, narava itd,..veliko časa pa zadnje čase posvečan na račun Alfa kluba tudi bencinskim hlapom.Naučil bi se rad še marsikaj drugega ki nam ga ta čudioviti svet poleg Alfe ponuja, le da mi zelo primanjkuje časa.Dnevno bi potreboval vsaj 24ur belega dneva da bi lahko uredil vse potrebno.Pričel sem tudi z urejanjem papirjev za gradnjo svoje hiše in pričakujem da bo v roku 2 let tudi pod streho.Z Alfami sem zasvojen že od samega začetka, najbolj pa pomnem dan ko me je fotr peljal na obisk salona Alf v Italiji kjer sedaj tudi servisiram svojo ljubico ( več o tem v postu Servisiranje Alfe v Italiji ).
Naj omenim še tole, da zelo rad spoznavam nove in nove prijatelje ki so sicer zasvojeni seveda z Alfo

, komaj pa čakam na naš 1. Alfistični rally
Strnjeno v nekaj besedah bi bilo to, pa še 2 moji sliki za razpoznavnost.
Najprej moja ljubica, na poti na morje
p.s. če me kater
a rabi, me dobi na ZS

Lp G.A.