Med tem sem danes namontiral sklopko na vztrajnik in namontiral še sredinski diferencial. Da namontiram še menjalnik, rabim pa eno pušo, ki je danes nisem uspel najt.
Tako, da jutri/pojutrišnjem planiram še menjalnik namontirat

WTF? Zakaj točno rabiš ti definicijski file? Zdej al sem jest kej zamudu, ampak kokr jest vem za file zapečt v eeprom ne rabiš nobenga definicijskega filea. Te rabiš samo za to, da lahko sam popravljaš mape. V definicijskem fileu so ponavadi zapisane lokacije in definicije map, da lahko potem tuner zadevo pogleda v obliki tabele ali grafa.skoda lover napisal/-a:Jaz imam problem, da je v mojem računalniku napačen čip! Tako da uspel sem izbrskat original program, nabavil sem čip, našel človeka s programatorjem in sedaj rabimo ta definicijsku fajl, da se zadeva zapeče

Dejansko sta ohišje difa in ohišje menjalnika oba iz aluminija, blok je železen. Diferenciala nisem barval, ker je po čiščenju izgledal precej lep, menjalnik pa ne. Tako sem se odločil menjalniku pobarvat ohišje.Crazy Alfista napisal/-a:to je to![]()
![]()
mogoce sem falil, ampak moram vprasat-zakaj se diff ni tako pobarvan(obdelan) kot menjalnik?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti