Po cca. dveh urah sem se vrnil (da vidim kako fantje delajo), ko pristopi šef avtopralnice in mi reče, da je prišlo do pomote (potiho me je že grabila panika), nato pa pojasni, da so avto očistili od zunaj, nanesli nevemkakšne premaze in zaščite, ko so ugotovili, da je porebno le globinsko očistiti sedeže. V tem trenutku res nisem vedel, ali naj bom vesel, zaskrbljen, ..., ko pomislim, da bi se znalo to upoštevati pri ceni. V strahu, da bo račun za moj žep prevelik, vprašam kaj sedaj to pomeni. Odgovor je (na srečo) bil, da mi ne bodo ničesar dodatno zaračunali, ker nisem tega naročil.
Sedaj imam avto za ceno globinskega čiščenja sedežev (kjer je bilo 50% popusta) avto lepo opran (zunaj in znotraj) in pripravljen na zimo.
Moram priznati, da je nekaj krivde tudi na moji strani, saj sem ob oddaji avtomobila rekel, da imam kupone za čiščenje, kar bi bilo v večini primerov dovolj, vendar so imeli pred kratkim še eno podobno akcijo, ki pa je bila za zunanje čiščenje, kar jih je zmedlo - nihče pa ni pogledal kaj piše na listu, ki sem ga priložil.
Moram pa fante pohvaliti, saj so avto res lepo očistili in bili ne glede na vse prijazni.
Kot mi je bilo naročeno, je Alfa sedaj v garaži, da se čez noč prezrači in dobro posuši