@ivan: prelepa volčjakinja, ista kot mama mojega pokojnega Hectorja. Jaz sem zdaj prešaltal na nemško kvaliteto, bomo videli kako se bo obnesla

ivan napisal/-a:Krasen mačkoniskreno sožalje... smo mi tudi pred kratkim izgubili mucka - ga je avto zbil
...srečno na drugi strani mavričnega mosta Puma!
svabo napisal/-a:Jeba je ko izgubiš žival-sožalje-
Ampak tisto da ne boš več imel mačka pa nebi podpisal veš

Dobro, čeprav je pa tudi ogromna razlika med zgoraj naštetimi pasmami, opazna razlika pa je že med spoloma iste pasme, samci so veliko bolj dominantni kot samice, potem je tu še kastracija/sterilizacija, ki psa umiri oz mu odvzame nagon itn. Sam trenutno resno razmišljam, da bi svojega dal sterilizirati. Ne toliko zaradi njega samega, ampak zaradi podivjanih "Rexov", ki lomastijo prosto pri nas in komaj čakajo, da srečajo kakšnega samca, da se grizejo. O nevzgojenosti malih pasem pa ne bom zgubljal besed, itak je vsega vedno kriv večji pesivan napisal/-a:Ja se strinjam, smo si velik s povodcem pomagal!ampak besede niso pomenile nič dokler si nisi prislužil spoštovanja, je bil tud kakšen "profi" presenečen, ko njegovega glasu ni jebala 5 posto
je bil obdobje ko po več dni skupaj nisem rekel besede in sem probal sam z gestami, načinom premikanja, pogledom narest kontakt in takrat se je začel vse na boljš obračat, ko je začela iskat moj pogled in iskala navodila. Ta problem opažam pri mnogih psih, da jim ljudje dajejo neke zvočne ukaze, pes jih pa sploh ne gleda v oči in včasih naredi neko stvar včasih ne, kakor se mu zazdi. Sem mel tudi v rokah pred kratkim samca husky/malamut in samičko husky, oba sta imela probleme z agresijo in sta tudi preusmerila agresijo na lastnike. Obe pasmi husky in malamut naj bi imele vsaj nekaj podobnih lastnosti s Čehci - trma, svojeglavost ipd. ampak sta se zelo hitro predala po tem, ko sta vidla da neko podivjano obnašanje pri meni ne zaleže in se jih nisem ustrašil čeprav sta probala tudi name agresijo preusmerit. Pač velika razlika je bila, da sta se onedva veliko prej vdala in tud kasneje takoj začela poslušat moj glas, kot moja Vila
...malo sem zašel
sam zdi se mi, da nam Čehci res lahko dajo lepo možnost, da pse še enkrat spoznamo in jim damo tist kar oni rabjo, oni nas pa tud ogromno lohk naučijo. Zlo velik psov, ki jih dnevno srečujem, se skoraj ne obnašajo več kot psi, večinoma zarad lastnikov, ki jih majo za plišaste živalce in ker jim psi to pustijo... Čehec... in upam da tud kakšni drugi psi pa tega ne bo dopustil in prav je tko

Da se ne bodo res kaki cigoti najdliKillergame17 napisal/-a:Ma jz dam 100€ bilokomu, da mi najde mačka! Še več kot 100€ bi dal tut če treba.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov