Jap, prva liga je tole! Še ceno napiši prosim, pa kje si naročil, da vem, kje bom najhitreje dobil...no matr sem zahteven, pa še številko kosa dopiši...Ch4ng3 napisal/-a:V sosednji temi o @Unek-ovi 145-ki sem prišel na idejo o lip-u ... Malo pobrskal po tujih forumih, našel nekaj fotk in ugotovil, da se da namontirati lip Leona Cupre.
Seat avtohiša, če je pa ni v bližini pa tudi VW. Cena na Seatu 25€, na VW-ju 30€. Kataloška št.: 1ML 805 903HyperJack napisal/-a:Jap, prva liga je tole! Še ceno napiši prosim, pa kje si naročil, da vem, kje bom najhitreje dobil...no matr sem zahteven, pa še številko kosa dopiši...
Hvala

še 1x hvala, sem mislil, da je dražje, me je cena prepričala, da se splača montirat.Ch4ng3 napisal/-a:Seat avtohiša, če je pa ni v bližini pa tudi VW. Cena na Seatu 25€, na VW-ju 30€. Kataloška št.: 1ML 805 903HyperJack napisal/-a:Jap, prva liga je tole! Še ceno napiši prosim, pa kje si naročil, da vem, kje bom najhitreje dobil...no matr sem zahteven, pa še številko kosa dopiši...
Hvala
Ne gre pa v nulo gor, malo upogneš, kak del plastike odrežeš pa je.
Btw. A ti si potem naročil GTA spojler?
Ni kaj. Enako sem razmišljal jaz.HyperJack napisal/-a: še 1x hvala, sem mislil, da je dražje, me je cena prepričala, da se splača montirat.
Za spoiler ni bilo junaka, ki bi ga naročil z mano, če bi ga vzel sam, bi moral dat za poštnino, vendar tako zelo močno si ga pa nisem želel...vse ob svojem času

Ohh brez skrbi, do jeseni dokler ne konzerviram motorja, prav gotovo ne, gre ves dnar v užiwancijo na dveh kolesih...tko da bova za tist spoiler v kontaktu...Ch4ng3 napisal/-a:Ni kaj. Enako sem razmišljal jaz.HyperJack napisal/-a: še 1x hvala, sem mislil, da je dražje, me je cena prepričala, da se splača montirat.
Za spoiler ni bilo junaka, ki bi ga naročil z mano, če bi ga vzel sam, bi moral dat za poštnino, vendar tako zelo močno si ga pa nisem želel...vse ob svojem času
Se ti javim, ko se dokončno odločim, da bi ga imel (če še ga seveda ne boš imel). Zaenkrat pa moram Alfico dati na servis in registracijo plačati, tako da še mal varčujem
Oh, to je tisto ta pravo. Potem pa le uživaj na dveh kolesih.HyperJack napisal/-a: Ohh brez skrbi, do jeseni dokler ne konzerviram motorja, prav gotovo ne, gre ves dnar v užiwancijo na dveh kolesih...tko da bova za tist spoiler v kontaktu...
HyperJack je mislil preko neke slo firme naročiti, preko katere pa točno ne vem ... Koliko si našel najceneje na ebay-u?xfxpwnz napisal/-a:kje si za spoiler gledau? na ebayu ga dobis zelo poceni, samo mores najt nekje bol cheap postnino. Drugace ta lip je zakon!

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti