Ali kdo pozna to Alfo - 9

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kukec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Slov. Bistrica

kakorkoli obrneš bo "reno klijo" najbolj racionalen nakpu....
Slika
didi
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta QV
Kraj: Ljubljana

jst avta ne prodajam, zrihtou sm ga ZA SEBE,če kdo pride slučajno in da 2500 nej jo pelje. najbolj glupo mi je to da usi iščete avtomobile ki so v odličnem stanju za 500€ kar na žalost usi vemo da ne gre. sicer pa ne vem TS motor je men kukr usak in ne vem u čem je fora dražjega vzdrežvanja,avto se mora sprot serviserat ne pa od enkrat k že pou mašine pade skor vn. poleg tega je poraba če je lepo pelješ 7l, če jo pa tiščiš pa temu primerna...
relacija ljubljana - banja luka, hitrost okol 150 -160, občasno kj več sm naredu z pounim tankom do vrha 600 kilometrov kar se mi zdi da je kr ok.

lp
pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

didi, jst sem vlozil v 156 V6 se ene parkrat tolko kot ti v 145, zgledno vzdrzeval, nikol nisem cakal, da se je ker popravilo, ko je blo treba, pa je prav tako zaropotala. Pa tud ce ne bi, bi dobil za njo jurja, kljub temu, da je notri prins LPG za dva jurja ...
MrPetek
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Gorišnica

@pero666 podpis pod tvoj post.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Na našem trgu se avtomobil z vgrajeno LPG inštalacijo težje proda, poleg tega imajo ponavadi takšni avtomobili še nižjo ceno, kot tisti brez. Verjamem, pa da se bo počasi trend obrnil. Po drugi strani je pa rizično kupovati nevzdrževan avtomobil z LPG inštalacijo, veliko jih nima urejene dokumentacije...
spike
Alfa Member
Alfa Member

ja cena zaraji lpgja je manjša zato ker ko so meli prej včasih avti not plin so se nekateri vžgali in zaj je to bau bau slovencom jaz pravim da je to vreu met se malo bl poceni furaš sicer če je strokovno nareta pa ma papire ni panike :)
ruski
Alfa Junior
Alfa Junior

DA odgovorim uporabniku silver_line, kar se tiče alf 159 in pa mešanj az avto svetom.

Ramastra je moja firma in nima nikakrpšne veze z avto svetom, kot je tudi napisano že v prejšnjih postih. Verjetno me zamenjujete z njimi, ker so imeli pri meni parkiranih par vozil cca. 4 mesece preden so šli naprej - to pa je tudi vse.

Jaz se trudim delati pošteno in vsak forumaš,. ki je bil pri meni lahko potrdil, da povem vse detajle o vozilu in da imajo moja vozila znano zgodovino z realnimi kilometri in vso dokumentacijo, saj avta , ki nima zgodovine, ki jo lahko preveriš preprosto ne vzamem v račun.

Kar se tiče pa ALF 159, so dejansko bile v Sloveniji potolčene od toče ( dosje vsakega vozila se nahaja na zavarovalnici triglav ) , vendar so v nulo popravljene, kot se spodobi in ne "na pol", bhrezhibne in uz realnimi kilometri. Poreklo vozil - službeno afa romeo tovarna za razne namene ( sponzorsko, javna uprava, tovarna, itd... ). Pri vseh je v ceni tudi uradno narejen servis in pregled na Avtotriglavu.

Uporabnik samborac prosim če me kontaktia na email ali na tel 031/344681 pa bova videla, kaj lahko narediva z ceno za 159, ki si jo gledal.

Prosim, da smo sedaj razjasnili, da RAMASTRA NI avto.svet in da je to samostojna firma, ki je vredna zaupanja.

HVALA in vabljeni vsi forumaši in alfisti na pogovor, ogled ali pa kar tako.
croAK
Alfa Junior
Alfa Junior

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=215137914

Kaj mislite o tem vozilu, se splača za ta denar, s tem da je potrebno še DMV davek plačati in takso + po avto v nemčijo iti... Zanima me še bi ki se bolje spoznate na GTjke na kaj moram biti pozoren, je vidna kakšna napaka že po slikah na avtu? Hvala za vaša mnenja.
spike
Alfa Member
Alfa Member

po avto se splaca it v tujino cena je z vsemi dajatvami pl priblizna ko v slo samo da ga tam dobiš z bolš opremo
drugač pa lepa alfica :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6358335&show=1 tota je tuji lepa
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6369301&show=1 in tota
kixs
Alfa Freak
Alfa Freak

croAK napisal/-a:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=215137914

Kaj mislite o tem vozilu, se splača za ta denar, s tem da je potrebno še DMV davek plačati in takso + po avto v nemčijo iti... Zanima me še bi ki se bolje spoznate na GTjke na kaj moram biti pozoren, je vidna kakšna napaka že po slikah na avtu? Hvala za vaša mnenja.
Izgleda lepa. Iz slik se seveda ne da nic pametnega videt. Koncna cena bo verjetno blizu 9k - kar pri nas dobis letnik 2006. Zanimivo, kontakt ima ime iz nasih koncev.

lp
Slika
Uporabniški avatar
B.I.S.H.O.P.
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Vozilo: Fiat 500L 1.6 mjt 120KM Cross
Kraj: Vodice

ruski napisal/-a:DA odgovorim uporabniku silver_line, kar se tiče alf 159 in pa mešanj az avto svetom.

Ramastra je moja firma in nima nikakrpšne veze z avto svetom, kot je tudi napisano že v prejšnjih postih. Verjetno me zamenjujete z njimi, ker so imeli pri meni parkiranih par vozil cca. 4 mesece preden so šli naprej - to pa je tudi vse.

Jaz se trudim delati pošteno in vsak forumaš,. ki je bil pri meni lahko potrdil, da povem vse detajle o vozilu in da imajo moja vozila znano zgodovino z realnimi kilometri in vso dokumentacijo, saj avta , ki nima zgodovine, ki jo lahko preveriš preprosto ne vzamem v račun.

Kar se tiče pa ALF 159, so dejansko bile v Sloveniji potolčene od toče ( dosje vsakega vozila se nahaja na zavarovalnici triglav ) , vendar so v nulo popravljene, kot se spodobi in ne "na pol", bhrezhibne in uz realnimi kilometri. Poreklo vozil - službeno afa romeo tovarna za razne namene ( sponzorsko, javna uprava, tovarna, itd... ). Pri vseh je v ceni tudi uradno narejen servis in pregled na Avtotriglavu.

Uporabnik samborac prosim če me kontaktia na email ali na tel 031/344681 pa bova videla, kaj lahko narediva z ceno za 159, ki si jo gledal.

Prosim, da smo sedaj razjasnili, da RAMASTRA NI avto.svet in da je to samostojna firma, ki je vredna zaupanja.

Pod tole se pa tudi jaz podpišem! Aleš, pri tebi sem kupil Muso in sem izredno zadovoljen tako z odnosom pri prodaji, kot tudi s samim kupljenim vozilom. Res, priporočam vsakemu, da se oglasi pri vas, sem siguren, da bosta našla skupno besedo!
Lp Roman
I DIDN'T DO IT! LAWYER FUCKED
pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

spike napisal/-a:ja cena zaraji lpgja je manjša zato ker ko so meli prej včasih avti not plin so se nekateri vžgali in zaj je to bau bau slovencom jaz pravim da je to vreu met se malo bl poceni furaš sicer če je strokovno nareta pa ma papire ni panike :)
Noben avto v zadnjih letih z pravilno vgrajeno homologirano napravo se ni vzgal. Jaz imam avto celo doma parkiran v garazi v hisi brez najmanjse skrbi, da bi blo kej narobe.
Kar se cene avta z plinsko instalacijo tice, je pa res. Ampak to pac ne naredis na avtu, ki ga mas namen prodat, ampak na avu, ki ga imas namen se dolgo vozit. In jaz mam dva sestaka predelana na plin, vozim se preracunano z porabo 6 litrov, pa ne da bi ga sparal :mrgreen:
spike
Alfa Member
Alfa Member

ja sej ne da bi se vžgali zaj v zadnjem času ampak v 80tih pa 90tih. pa kaj če maš lpg pije avto kaj več ko pa pije benza al pa nafte?
didi
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta QV

B.I.S.H.O.P. napisal/-a:
ruski napisal/-a:DA odgovorim uporabniku silver_line, kar se tiče alf 159 in pa mešanj az avto svetom.

Pod tole se pa tudi jaz podpišem! Aleš, pri tebi sem kupil Muso in sem izredno zadovoljen tako z odnosom pri prodaji, kot tudi s samim kupljenim vozilom. Res, priporočam vsakemu, da se oglasi pri vas, sem siguren, da bosta našla skupno besedo!
Lp Roman
tudi sosed je pri tebi kupil toyoto in je izredno zadovoljen z njo. tako da res priporočam nakup pri ramastri saj imajo pošten odnos in povejo stvari tako kot je!

lp,
d
croAK
Alfa Junior
Alfa Junior

kixs napisal/-a:
croAK napisal/-a:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=215137914

Izgleda lepa. Iz slik se seveda ne da nic pametnega videt. Koncna cena bo verjetno blizu 9k - kar pri nas dobis letnik 2006. Zanimivo, kontakt ima ime iz nasih koncev.

lp
Torej bi naj bil ugodne nakup... me pa še zanima kako je s tem avtom km? je to preveč za tak avto ali je ok še to... In pa potem naprej ko se ga naveličam je GT pri nas težko prodati ali ne?
Zaklenjeno
  • Informacija