Izgleda lepa. Iz slik se seveda ne da nic pametnega videt. Koncna cena bo verjetno blizu 9k - kar pri nas dobis letnik 2006. Zanimivo, kontakt ima ime iz nasih koncev.croAK napisal/-a:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=215137914
Kaj mislite o tem vozilu, se splača za ta denar, s tem da je potrebno še DMV davek plačati in takso + po avto v nemčijo iti... Zanima me še bi ki se bolje spoznate na GTjke na kaj moram biti pozoren, je vidna kakšna napaka že po slikah na avtu? Hvala za vaša mnenja.

Pod tole se pa tudi jaz podpišem! Aleš, pri tebi sem kupil Muso in sem izredno zadovoljen tako z odnosom pri prodaji, kot tudi s samim kupljenim vozilom. Res, priporočam vsakemu, da se oglasi pri vas, sem siguren, da bosta našla skupno besedo!ruski napisal/-a:DA odgovorim uporabniku silver_line, kar se tiče alf 159 in pa mešanj az avto svetom.
Ramastra je moja firma in nima nikakrpšne veze z avto svetom, kot je tudi napisano že v prejšnjih postih. Verjetno me zamenjujete z njimi, ker so imeli pri meni parkiranih par vozil cca. 4 mesece preden so šli naprej - to pa je tudi vse.
Jaz se trudim delati pošteno in vsak forumaš,. ki je bil pri meni lahko potrdil, da povem vse detajle o vozilu in da imajo moja vozila znano zgodovino z realnimi kilometri in vso dokumentacijo, saj avta , ki nima zgodovine, ki jo lahko preveriš preprosto ne vzamem v račun.
Kar se tiče pa ALF 159, so dejansko bile v Sloveniji potolčene od toče ( dosje vsakega vozila se nahaja na zavarovalnici triglav ) , vendar so v nulo popravljene, kot se spodobi in ne "na pol", bhrezhibne in uz realnimi kilometri. Poreklo vozil - službeno afa romeo tovarna za razne namene ( sponzorsko, javna uprava, tovarna, itd... ). Pri vseh je v ceni tudi uradno narejen servis in pregled na Avtotriglavu.
Uporabnik samborac prosim če me kontaktia na email ali na tel 031/344681 pa bova videla, kaj lahko narediva z ceno za 159, ki si jo gledal.
Prosim, da smo sedaj razjasnili, da RAMASTRA NI avto.svet in da je to samostojna firma, ki je vredna zaupanja.
HVALA in vabljeni vsi forumaši in alfisti na pogovor, ogled ali pa kar tako.

Noben avto v zadnjih letih z pravilno vgrajeno homologirano napravo se ni vzgal. Jaz imam avto celo doma parkiran v garazi v hisi brez najmanjse skrbi, da bi blo kej narobe.spike napisal/-a:ja cena zaraji lpgja je manjša zato ker ko so meli prej včasih avti not plin so se nekateri vžgali in zaj je to bau bau slovencom jaz pravim da je to vreu met se malo bl poceni furaš sicer če je strokovno nareta pa ma papire ni panike

tudi sosed je pri tebi kupil toyoto in je izredno zadovoljen z njo. tako da res priporočam nakup pri ramastri saj imajo pošten odnos in povejo stvari tako kot je!B.I.S.H.O.P. napisal/-a:Pod tole se pa tudi jaz podpišem! Aleš, pri tebi sem kupil Muso in sem izredno zadovoljen tako z odnosom pri prodaji, kot tudi s samim kupljenim vozilom. Res, priporočam vsakemu, da se oglasi pri vas, sem siguren, da bosta našla skupno besedo!ruski napisal/-a:DA odgovorim uporabniku silver_line, kar se tiče alf 159 in pa mešanj az avto svetom.
Ramastra je moja firma in nima nikakrpšne veze z avto svetom, kot je tudi napisano že v prejšnjih postih. Verjetno me zamenjujete z njimi, ker so imeli pri meni parkiranih par vozil cca. 4 mesece preden so šli naprej - to pa je tudi vse.
Jaz se trudim delati pošteno in vsak forumaš,. ki je bil pri meni lahko potrdil, da povem vse detajle o vozilu in da imajo moja vozila znano zgodovino z realnimi kilometri in vso dokumentacijo, saj avta , ki nima zgodovine, ki jo lahko preveriš preprosto ne vzamem v račun.
Kar se tiče pa ALF 159, so dejansko bile v Sloveniji potolčene od toče ( dosje vsakega vozila se nahaja na zavarovalnici triglav ) , vendar so v nulo popravljene, kot se spodobi in ne "na pol", bhrezhibne in uz realnimi kilometri. Poreklo vozil - službeno afa romeo tovarna za razne namene ( sponzorsko, javna uprava, tovarna, itd... ). Pri vseh je v ceni tudi uradno narejen servis in pregled na Avtotriglavu.
Uporabnik samborac prosim če me kontaktia na email ali na tel 031/344681 pa bova videla, kaj lahko narediva z ceno za 159, ki si jo gledal.
Prosim, da smo sedaj razjasnili, da RAMASTRA NI avto.svet in da je to samostojna firma, ki je vredna zaupanja.
HVALA in vabljeni vsi forumaši in alfisti na pogovor, ogled ali pa kar tako.
Lp Roman
Torej bi naj bil ugodne nakup... me pa še zanima kako je s tem avtom km? je to preveč za tak avto ali je ok še to... In pa potem naprej ko se ga naveličam je GT pri nas težko prodati ali ne?kixs napisal/-a:Izgleda lepa. Iz slik se seveda ne da nic pametnega videt. Koncna cena bo verjetno blizu 9k - kar pri nas dobis letnik 2006. Zanimivo, kontakt ima ime iz nasih koncev.croAK napisal/-a:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=215137914
Kaj mislite o tem vozilu, se splača za ta denar, s tem da je potrebno še DMV davek plačati in takso + po avto v nemčijo iti... Zanima me še bi ki se bolje spoznate na GTjke na kaj moram biti pozoren, je vidna kakšna napaka že po slikah na avtu? Hvala za vaša mnenja.
lp
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti