Moderator: Tehnika moderatorji

ESP je super, če je treba pri visoki hitrosti (avtocesta) na hitro zaviti. Brez se hitro zgodi, da avto začne nenadzorovano drseti postrani - vem da je to zelo redko, vendar, ko se zgodi, je ESP zlata vreden.imzy napisal/-a: Jaz sedaj kupujem 156SW.
Me pa zanima kako se obnese vsa ta elektronika: ASR, ESP...
Nisem še imel avta z temi dodatki, pa me zanima ali se jih splača imet?
Hey!greddy napisal/-a:to da vse piska za vsako malenkost mi je pa znano, saj se precej prevozim s 156ko

ESP se pri 156-kah (SW) ne da izklopit?Assholer napisal/-a:ESP je super, če je treba pri visoki hitrosti (avtocesta) na hitro zaviti. Brez se hitro zgodi, da avto začne nenadzorovano drseti postrani - vem da je to zelo redko, vendar, ko se zgodi, je ESP zlata vreden.imzy napisal/-a: Jaz sedaj kupujem 156SW.
Me pa zanima kako se obnese vsa ta elektronika: ASR, ESP...
Nisem še imel avta z temi dodatki, pa me zanima ali se jih splača imet?
Če pa želiš pozimi malce zabave, lahko na to pozabiš, saj avto ne gre postrani, pa lahko delaš kar hočeš.
ASR je bolj ali manj neuporaben. Pozimi mogoče malo pomaga, vendar če je treba speljati na kakšnem ledenem klancu, ga jaz vedno izklopim.
Hey!greddy napisal/-a:to da vse piska za vsako malenkost mi je pa znano, saj se precej prevozim s 156ko
Piska samo, ker vsakič pozabim izklopit tisto opozorilo za speed limit
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti