Večina takih bulji v armaturo in gleda ali mu pije 7,075 ali 7,076wolfyy napisal/-a:Ti si res prespal varno vožnjo po AC![]()
3. Prehitevalni pas je pas po katerem je potrebno peljati, če imaš 500m pred seboj vozilo, ki vozi 2,8km/h počasneje od tebe (če nisi siguren v razdaljo in hitrost vozi po prehitevalnem pasu, dokler ne narediš za seboj vsaj 2km kolone)

dobi mi v italiji omejitev nad 70krucymucy napisal/-a:Zanimivo je da doma vozijo čisto vredu.
Pred leti sem se vozil po AC mimo Genove, po tistih hribih je bila komaj kakšna omejitev 100 (nižje ne) in če se je nisi držal, je bilo kar adrenalinsko. Sem bil res presenečen da so omejitve z razlogom, ampak mogoče je zdaj drugače.wolfyy napisal/-a:dobi mi v italiji omejitev nad 70krucymucy napisal/-a:Zanimivo je da doma vozijo čisto vredu.![]()
ravnina da ji ne vidiš konca, cesta široka za 3 naše avtoceste in oni ti vpičijo tablo 50![]()
prej je bilo na hitri cesti do palmanove na dvopasovnici konstantnih 80km/h omejitev, se ne čudim zakaj po naših ovinkih niso sposobni peljat hitreje.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost