Eno zanimivo stvar sem morda pogruntal..
Sem tudi jaz že nekaj časa imel nekakšno tresenje ob speljevanju, ki je sicer bilo dosti boljše po menjavi nosilcev motorja, ampak je bilo še vedno prisotno. Sva pa nekaj dni nazaj s Tribesom merila pritisk turbine in ugotovila, da precej skače in da tudi ne dosega pričakovanih vrednosti. Tako da sem se danes malo spravil našpricat mehanizem za krmiljenje na turbini med izvajanjem testa v FES. Rezultat je zaenkrat občutno izboljšanje tega tresenja.
Sem hkrati sicer malo očistil še okoli lopute za zrak, ampak to pa ne vem če bi lahko kaj vplivalo.
Drugi teden gre še na bolj natančno čiščenje in menjavo cevk pa poročam še potem.
Za sklopko je odlična cena.Sam jaz sem jo 1mesec nazaj dobil za 180eur(komplet set)
Za vstrajnik pa nisem prepričan.
bibi156 napisal/-a:Je to najcenejša varianta sklopke in vztrajnika za 147 jtd 116 hp? http://www.olef.si/luk.htm#alfa
olef 186(sklopka) pa 384 eur(vztrajnik) ?
Zanima me kaj je narobe. Imam 1.9 jtdm 110kw. V ponedeljek med vožnjo enostavno kar naenkrat nisem mogel vec prestavljati, tako sem se v 3 pripeljal do prvega parkinga, avto ugasnil. ponovno vzgal zopet isto, ne gre v nobeno prestavo. Ko je pa avto ugasjen lahko prestavljaš. Tako sem potem pri ugasnjenem avtu dal v prvo, probal avto vzgat, vendar je pa potem problem ker avto kr "vleče" kjub temu da je sklopka stisjena do konca. avto ne trese nič. Avto smo z vleko odpeljali do mehanika, sedaj bomo pa videli. Na prvi hiter pregled bi naj bila sklopka. Je to to ? hvala za odgovor.
Pomojem bolj kak potisni cilinder... očitno je da ne moreš "deaktivirat" sklopke... oziroma pritiskaš v prazno. Ker je hidravlična sklopka bi bila logična diagnoza da je fuč eden od cilindrov.
Razen če imaš tako srečo da ti je totalno razpadla košara.
mihecmiha napisal/-a:Pomoje je tudi kakšen cilinder. Če bi razpadla košara bi bili prisotni kakšni zvoki...
Ni nujno, jaz sem imel primer, ko mi je pri Lancii odpadla podloška uporabljena za balansiranje lamele in se zagozdila med lamelo in košaro.
Slišalo se ni nič bolj le sklopka se ni več odklopila. Menjava kompleta sklopke je reč rešila.
Glede na opisano težavo bo verjetno res kaj s sklopko.
pri 180.000 km sklopka podrsava pri močnem pospeševanju. zdrsne za sekundo pri cca 1800-2200 obrati. (v3-6 prestavi)
pri vsakodnevni uporabi avta brez naglega pospševanja se to ne zgodi.
itak avto večinoma vozim med 1200-1800 obrati.
nič pa ne trese, kar pomeni da je vztrajnik verjetno ok.
eno praktično vprašanje imam.
Sklopko vem da moram zamenjat, toda ali zamenjam tudi vztrajnik ali ne, čeprav je mogoče še dober mi lahko crkne čez 3 mesece in potem jovo na novo podiranje.
ima kdao na hitro kataloško številko v glavi za komplet sklopko (Valeo ali sachs) in vztrajnik za alfo 156 2.4 2004 mjtd 129 kw in kje najcenej kupit
Sklopka je od LUK, Valeo,SACHS je ne dela, vsaj ko sem jo jaz menjal je še ni. Vztrajnik je mislim da od Valeo, je pa najcenejši na Original servisu. Nov je okoli 800 evrov, obnovljen okoli 350 evrov. Če vzameš vse na original servisu ti naj dajo 20 procentni popust... Mislim da boš tako najceneje čez prišel. Menjat je pa najboljš vse, sklopko, potisni ležaj in vztrajnik.
bostjannn napisal/-a:Zanima me kaj je narobe. Imam 1.9 jtdm 110kw. V ponedeljek med vožnjo enostavno kar naenkrat nisem mogel vec prestavljati, tako sem se v 3 pripeljal do prvega parkinga, avto ugasnil. ponovno vzgal zopet isto, ne gre v nobeno prestavo. Ko je pa avto ugasjen lahko prestavljaš. Tako sem potem pri ugasnjenem avtu dal v prvo, probal avto vzgat, vendar je pa potem problem ker avto kr "vleče" kjub temu da je sklopka stisjena do konca. avto ne trese nič. Avto smo z vleko odpeljali do mehanika, sedaj bomo pa videli. Na prvi hiter pregled bi naj bila sklopka. Je to to ? hvala za odgovor.
isti problem pri enakem motorju je bil tudi da je potisni ležal razpadu (zlomila se je vilica na ležaju...)