Kaj bi to lahko bilo? Sicer ta uporabnik na youtube je napisal da mu je nehalo samo od sebe, ko so mu vse razdrli in nazaj sestavili...
Imam pa občutek, da je zvok vse glasnejši pri meni...bom poskusil posneti in tudi svoj posnetek dat gor...
Tole je zvok ležaja na kompresorju od klime...imam isti problem....
lp
Naumili nismo nič, avto se vozi naprej Ima mogoče tribesman kakšno obsežnejšo razlago, kaj pojmuje pod tem, da ni nujno slabo? Na youtubu sem opazil da tudi TDI motorji včasih spustijo podobno štimo.
Pa dejte no, to niso ležaji niti jermeni, sliši se lepo zvok zraka ki gre skozi turbino nazaj v zračni filter.
Edina druga razlaga je lahko da imaš zmontiran kako neumnost v stilu blow off ventila... bi bil isti zvok.
Sej pravim, ni nujno da je kej slabega. Pač vsaka turbina se oglaša malo drugače.
Probaš lahko malo razdret tist del kjer cev iz intercoolerja pride v sesalni kolektor in okoli EGRja. Mogoče je tako zabasan sesalni kolektor da povzroča take simptome...
Tribesman, hvala za nasvet in potrditev mojih predvidevanj, to sem imel tudi sam v mislih, da bi razdrl in preveril če so kje obloge. Ma ni se za sekirat...