Turbolenza napisal/-a:alfasan napisal/-a:avto je lep k svina.
Ampak eni ste res naivni.
5 let star pa samo 58000 km.
tale avto je kupil en loverman oz. babojebač in je toliko kilometrov naredil v pol leta.
tako lepo ohranjen po sliki sodeč, se tudi v državi od koder izvira proda brez problema za tak denar, sploh pa v Italiji, kjer je huda recesija v denarnicah in ne kupujejo več samo novih avtomobilov.
glede na motor in če je babe preganjal smo na avtoceste ima avto brez problema 300.000 km.
moje mnenje.
ko sem pred leti, ko je bila popularna še opel vectra in bmw 530d (letnik tam nekje 98-00) videl avto, ki je bil uvožen 3 leta star s skoraj 500.000 km, torej je bil vsak dan po 4-5 ur na avtocesti. in z obrnjenim števcom na 100.000 km mi je bilo vse jasno.
ker tak avto se je s 100.000 km prodal že v Nemčiji direktno fizični osebi.
prav tako vem za eno octavio, ki je bila pa pri nas kupljena in prevozila 500.000 km v 5 letih in se prodala za med z 100.000 km. ampak je pa res, da so bili zamenjani vsi obrabljeni deli, ki bi dali slutiti o realnosti kilometrov.
In veste kaj mi je rekel lastnik. ja če ne bi obrnil števca ga pa prodati ne bi mogel. itak pa slovenci so naivni in jim lahko prodaš vsako pizdarijo in si zatiskajo oči pred resnico.
in a veste kaj pomeni servisna knjigica za moje pojme.
kompleten izpisek vseh servisnih stroitev z računi in podpisi serviserja, ki jih dobim na prošnjo oz. zahtevo kadar koli in to direktno od serviserja in ne prodajalca , ki knjigico kupi a 1,99 eur.
Torej to je moje mnenje.
Nisem sel se niti gledat. Zato pa sprasujem tu na forumu. Neki najbrz res ne stima, ker nito carfax ne da nic od sebe. Imam vin stevilko doticnega avta.
Če imaš VIN enostavno pokličeš uradnega serviserja.....vsaj prve dve leti je bil na uradnem servisu, pa lahko sklepaš, kako je s kilometri.
Če je že leto po nakupu imel 40 000, potem nekaj najbrž ni v redu.
Po preverjanju VIN, če ni nič sumljivega, potem obvezno skleni še enoletno garancijo GSV, pa takoj na servis, nato pa uveljavljat skrite napake .
S tem prodajalcem sem drugače sam imel pozitivne izkušnje....(če je kakšno vprašanje glede tega pa lahko na ZS)
LP