Kakšna točno te pa zanima in do koliko €? Namreč prodajam svojo.Rokcold napisal/-a:Mi lahko kdo pomaga glede AR 159?
LP.
Lp

Potem se niso nič zlagali, saj v vrstici za prevožene km ni ničmatej007 napisal/-a:Pravkar prišel iz ogleda tega avta:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7321908&show=1
Ugotovitve:
avto dokaj lepo ohranjen. Po moji oceni je bil barvan zadnji odbijač ali pa mogoče celo malo zaleten ker meglenke spodaj čudno stojijo. Ena zadnja luč ima tudi rahlo napokano steklo. Na spodnji strani pragov se opazi kar nekaj rje in na določenih delih že malo bolj rjavo in napihnjena barva. Notranjost tudi dobro ohranjena. Volan ter prestavna ročica obrabljeni bolj, kot bi dal oceno glede na kilometre na števcu.
Motor teče lepo avo lepo leži na cesti in ni slišati kakšnega pokanja ali škripanja med vožnjo.
Ob priklopu avta na računalnik pa je bilo sledeče:
Odometer pokazal 0,0![]()
Izpiše nekaj napak na airbagih pri sovozniku(pa ne samo napaka zaradi premikanja sedeža: value too high)
Naprej se nisem poglabljal. No v bistvu se nisem poglabljal naprej že od ugotovitve da je odometer 0,0

Mah, brez veze. Lonec ima čisto rjav...
Bivša moja, je bila lepo predstavljena tudi v mojem topic-u. Če kogakaj več zanima z lahkoto povpraša, mene ali sedanjega prodajalca

Edino pametno. Vsaj stanje na števcu naj bo tam tam. Če so že servisne takšne in drugačne.Veron napisal/-a:Alfe, pri kateri km niti po ecu ne štimajo, pač ne mislim vzet.NejcZ napisal/-a:Kaj si obseden z tem odometrom, tako neboš nikoli kupil avta.

Pri fotrovem Doblu so verjetno nekaj podobnega počeli na uradnem servisu, ko je prijavil napako, da mu avtomobil cuka(znan problem pri 120hp 8V)...je prvi lastnik, na števcu 180kkm, v ECU pa 44kkm.coolbits napisal/-a:Na ta način lahko zgubiš kakšno res dobro, ki je imela na pooblaščenem posodobljen SW in zato ne kaže približno enakih km (tud to je možno).
Se pa strinjam, da je pri najmanj 90% za to kriv tacho tuning
In ti boš na besedo verjel.dzuko napisal/-a:Ja ampak to je na uradnem servisu zabeleženo, pa tvoj fotr lahko vsakemu pove kako in kaj, potem se pa lahko vsak odloči a verjame ali ne...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov