A si se danes zjutraj vozil po mariboru? Ker sem srečal podobno tvoji, ampak ker sem jo zadni hip videl nisem ziher. No ta je škripala konkretno. Če si bil ti daj to čim prej zrihtat ker od zunaj se zlo grdo sliši.
Ne Ne. Daleč od Maribora. Sem jo v Sredo popeljal na daljšo turo do Zadra in lahko rečem, da se tokrat škripanje ni pojavilo niti 1×. Ker pa vem, da imate mnogo več izkušenj kot Jaz sem za ta "trip" kupil 4 kovinska platišča z 15" gumami, za vsak slučaj

(40€)
Izgleda pregrdo sicer, ampak "ziher je ziher"
Sedaj pa prodati 18" in kupiti 16".
Alfico pa peljati na konkreten pregled podvozja, da se izve kaj in kako.
Veliko sprašujem po forumu za vse napake, ker imam 3mesečno garancijo (doplačilo €) pri prodajalcu in želim tem več stvari odpraviti preden to poteče. Zaenkrat obe polosovini (čeprav je bila samo 1 fuč) in 2 ležaja. Ampak na zadnjem servisu mi je bilo rečeno da z podvozjem ni nič narobe. Je pa res da mehanik ni bil expert za Italijane
P.S.: Zgolj informativno sprašujem. Mislite da je mogoča pri Alfi 147 predelava podvozja na način da ne bi vse tako hitro odpovedalo?
Ne samo drugačen material ampak da bi nekdo dejansko spremenil postavitev/konstrukcijo najbolj krhkih podvoznih delov. To bi pa bila zlata Jama