Bistvo preživetja je improvizacija - Bear GryllsVanPerr napisal/-a:Čeprow ne bi rad ravno papirčkov zatikal vmes.
Važno da me ne za*ebava več, odkar je "papirček" not.
Moderator: Tehnika moderatorji

Bistvo preživetja je improvizacija - Bear GryllsVanPerr napisal/-a:Čeprow ne bi rad ravno papirčkov zatikal vmes.

Danes se je tudi meni točno to naredilo (in še vedno dela). Sliši se nek piskajoč zvok iz armaturke, kot, da bi nekaj nekje spuščalo. Do "colnge" bomo švical kot kaže :Scroco napisal/-a:Mojim težavam s klimo kar ni konca. Cca 1 mesec nazaj sem zamenjal počeno alu cev od klime in jo napolnil. Pri polnjenju mi je majstr rekel, da malo pušča pri ventilčkih in naj to zrihtam za naslednjo sezono, da za letos nebi smelo bit problema.
Ves čas sem slišal nek čuden zvok, ko je bila klima prižgana, kot da nekaj pušča iz zračnikov. Na začetku se je zvok pojavljal samo občasno in niti nisem imel za mar, zadnje dni je pa konstantno slišat kot da nekaj pušča. Zvok se vedno pojavlja zgolj ko je klima prižgana. Včeraj sem pa tudi ugotovil, da klima dejansko ne hladi nič več.
Ve kdo kaj je narobe? Je možno da so ventilčki spuščali bolj kot je majstr predvideval? Od kje ta 'puščajoči' zvok?
Prilagam video z zvokom. Se sliši sicer bolj slabo ampak na slušalke in pri večji glasnosti je kar očitno. Youtube mi je porezal ven zvok puščanja zato prilagam link:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/122 ... .54.12.mp4

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti