Pozna kdo ta oglas?

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Zaklenjeno
AlfaKMB
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0

Zdravo,

sem v postopku iskanja in nakupa Alfe 156 1.9 jtd 16v ali 2.4 jtd 20v in me zanima če kdo pozna tole alfico

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=791 ... istinctive

Z lastnikom sem se že nekaj malo pogovarjal samo je ful zaprt kaj se tiče pogajanja za ceno. Alfa mi je zaradi rdeče barve zelo zanimiva, samo ima pa precej visoko ceno v primerjavi z drugimi 2.4 jtd na avtonetu ki imajo ceno okrog 2.600 EUR.
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

zgrešena in nepotrebna tema!

Glede oglasov se objavlja tukaj...

http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.ph ... start=1965
AlfaKMB
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0

bom tam objavil. Admin lahko to temo izbriše
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

To je moj bivsi stroj. Avto je bil v mojem lastnistvu mal multikolore,pac rdeca je zajebana. Zdej kako je danes nevem. Sam ne narobe razumet,avto je bil ko sem ga imel jaz zelo lep. Kilometri so pomoje dokaj realni,jaz sem ga kupil pri 100k km,vec kot za par 10 tisoc niso zvrteli. Z avtom se je pri meni delalo zelo lepo, nic bistvenega ni crknilo,menjal sem diske,ploscice, turbo cevi, vijake na kolektorju, dal sem alu zascito motorja. Notri je bil redno negovan,zunaj tudi, tekom lastnistva je bil tudi spoliran prri top finisu za 400 eur. Pri meni smo strihali oba odbijaca (parking) in menjali obe sprednji luci za nove,original ar ( vandalizem).
Avto je sel za popizdit dobro,zvok fenomenalen za dizla, znotraj je bila zelo lepo ocuvana. Uvozena je bila z italije,uvozil jo je odvetnik iz nm,tudi clan foruma,ki ni vec aktiven.
Zaklenjeno
  • Informacija