Z lastnikom sem se že nekaj malo pogovarjal samo je ful zaprt kaj se tiče pogajanja za ceno. Alfa mi je zaradi rdeče barve zelo zanimiva, samo ima pa precej visoko ceno v primerjavi z drugimi 2.4 jtd na avtonetu ki imajo ceno okrog 2.600 EUR.
To je moj bivsi stroj. Avto je bil v mojem lastnistvu mal multikolore,pac rdeca je zajebana. Zdej kako je danes nevem. Sam ne narobe razumet,avto je bil ko sem ga imel jaz zelo lep. Kilometri so pomoje dokaj realni,jaz sem ga kupil pri 100k km,vec kot za par 10 tisoc niso zvrteli. Z avtom se je pri meni delalo zelo lepo, nic bistvenega ni crknilo,menjal sem diske,ploscice, turbo cevi, vijake na kolektorju, dal sem alu zascito motorja. Notri je bil redno negovan,zunaj tudi, tekom lastnistva je bil tudi spoliran prri top finisu za 400 eur. Pri meni smo strihali oba odbijaca (parking) in menjali obe sprednji luci za nove,original ar ( vandalizem).
Avto je sel za popizdit dobro,zvok fenomenalen za dizla, znotraj je bila zelo lepo ocuvana. Uvozena je bila z italije,uvozil jo je odvetnik iz nm,tudi clan foruma,ki ni vec aktiven.