nihče ne pozna?blink182 napisal/-a:Pozna kdo tole 166ko?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=775 ... -%20XEN...
Zakaj hujskanje??????zvitafeltna napisal/-a:Lahko je nekoga nahujskat v nakup. Bi ti šel kupit tale avto? Dvomim.vse opisano vključno z velikim servisom se da poštimat za manj kot jurja. pa recimo raje za kakšnih 700 €.
Glede na opisano stanje avta in starost 8 let pa sem prepričan, da bi se trgovca dalo fino priviti in avto kupiti za 5500 €. namreč staro potratno kravo se vedno težje proda.
Torej če vse ostalo štima govorimo le o šminkerskih napakah.
veliki servis ??? pa itak večina naredi že zaradi preventive.
Moje mnenje torej - stisnit za ceno pa bo dober nakup.
Na hitro, jaz je nebi vzel. Če te pa zanima kaj več, pa pišialjosa88 napisal/-a:Kolega zanima slednji avto, če bi vedel mogoče kdo kaj več?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=791 ... %20Ti%20-U

"fantič" je sam povedal, da ga avto ni prepričal. Pazi to: avto je "odlično" ohranjen. Pa je še vedno potreben konkreten vložek, da se avto porihta.Zakaj hujskanje??????
Fantič je napisal da ima avto le nekaj lepotnih napak in potreben je veliki servis.
Tukaj jih veliko joka, da želi slovenski avto.
Torej.... Idealna priložnost.
Jaz osebno bi se odlocil za nakup, ce bi bil avto enak opisanem stanju, poskusal pa bi ceno zbiti na minimum.
Kdor pa zeli pa lahko placa tudi več, ce misli da bo s cenkanjem oškodoval trgovca.

buxter napisal/-a:Na hitro, jaz je nebi vzel. Če te pa zanima kaj več, pa pišialjosa88 napisal/-a:Kolega zanima slednji avto, če bi vedel mogoče kdo kaj več?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=791 ... %20Ti%20-U
Sklepam da to leti name. Ok pa bom napisal.NejcZ napisal/-a:To je blesavo, če je tema o avtih, pišite mnenja javno..
Nov je v trgovini.urbancebulj napisal/-a:Kot si napsial, kupiti rabljen avtomobil je loterija.
To je res, samo ko bom jaz prodajal moj avto bo tankaj in vozi. Če je stvar treba servisirat jo je pač treba servisirat. Mnogo stvari spregledam ampak redni servisi so pa pač nuja.Kot si napsial, kupiti rabljen avtomobil je loterija.
Nov je v trgovini.

Težko...pri preprodajalcih še toliko težje,saj verjetno velikokrat še sami ne vedo kaj je z avtomobilom dejansko narobe.urbancebulj napisal/-a:Kot si napsial, kupiti rabljen avtomobil je loterija.
Ne vem če sploh je možno kupit avto, za kakršnega ga predstavi prodajalec, torej, kot ponavadi, BP.
Te razumem. Zato je (meni) malce težje tukaj pisat moje videnje, ker vem, da sem (bolano) picajzlast. Ampak vseeno, moja ima zdaj 157tkm, pa je noter, hja, lahko bi rekel kot nova. Vsaj proti taki. Pa tudi od zunaj, tudi moja je bila karambolirana, ampak je vsaj barva dobro ujeta... Nebi pa imel avtomobila, ki ima kontra barvo na njej. Čeprav lahko barvat daš tudi sam.Cefizelj napisal/-a:To je res, samo ko bom jaz prodajal moj avto bo tankaj in vozi. Če je stvar treba servisirat jo je pač treba servisirat. Mnogo stvari spregledam ampak redni servisi so pa pač nuja.Kot si napsial, kupiti rabljen avtomobil je loterija.
Nov je v trgovini.
Če primerjam, po ogledu alfe sem si v Mengšu ogledal še eno Laguno 2.0 dCi, slovenski avto, prvi lastnik, skoraj 188k km. Avto razen malenkostne obrabe naslonjala (usnje je zgolj obledelo, niti ni obrabljeno) ne kaže znakov obrabe. Servisi na 25-30k km. To bi bil vzdrževan avto.
Preden kdo reče zakaj je ne kupim - že 10 let vozim Renaulte in sem si zaželel spremembe, čeprav sem zadovoljen

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti