drugace so pa zelo vredi, se posebaj oni z GTA

ŽivjoUnicorn napisal/-a:Filmčki so mi zelo dobri, imam pa eno vprašanje na temo Totega rejlija.
Ko smo odhajali izpred gradu, smo se, če se prav spominjam, slikali in snemali - torej ob odhodu tam na odcepu, kjer smo stali v koloni in se eden po eden ustavljali.
Zanima me, kaj je s tistimi posnetki (kamera, foto?)
Kdo ima... kje bi se dalo dobit...?
Ker tista zadeva bi verjetno tut palila v smislu nekega takega filmčka - lahko pa tut kot posamezni komadi. Js bi to zelo rad mel, ker je moglo super izgledat že zaradi ozadja... torej ambienta pa to (avtki s pedigrejem prej dvorcem...)
To zanima 17 letne mulce, ki vsi veseli ogrožajo sebe in druge v "škarice".Ta film ni namenjen dokazovanju kolk ma voznik "jajc" in to...je le kratka predstavitev avta predvsem alfistom na forumu, da izvedo nekaj o predelavah, moči...suzuki napisal/-a:Filmcki so![]()
. Glej mal ghost riderja, ap nared kej podobnga. Kamero prlimi na armaturo, pa u skarice na smartinko. Tm se bo se najboljj slisal zvok od V6. Ne me narobe razumet, tvoj avto je
, zvok je super, ni prevec sminkerski (upam da nimas kakih neonk), avto je spica, sam filmcki me pa niso preprical.
Dej se mal bol potrud, bomo z veseljem pogledal.

No Rice inside GTAGTA napisal/-a:To zanima 17 letne mulce, ki vsi veseli ogrožajo sebe in druge v "škarice".Ta film ni namenjen dokazovanju kolk ma voznik "jajc" in to...je le kratka predstavitev avta predvsem alfistom na forumu, da izvedo nekaj o predelavah, moči...suzuki napisal/-a:Filmcki so![]()
. Glej mal ghost riderja, ap nared kej podobnga. Kamero prlimi na armaturo, pa u skarice na smartinko. Tm se bo se najboljj slisal zvok od V6. Ne me narobe razumet, tvoj avto je
, zvok je super, ni prevec sminkerski (upam da nimas kakih neonk), avto je spica, sam filmcki me pa niso preprical.
Eno norenje po javnih cestah bi bila hkrati tudi zelo zelo slaba reklama za naš klub. Nismo nek "crazy street racers klub" amak zgolj alfisti![]()
LP, pa upam da si me pravilno razumel

neki v tem smislu: http://www.dtmpower.net/videos/videos1.htmlsuzuki napisal/-a:Filmcki so![]()
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov