Filmi sezona 2004 by GTA

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Sportiva
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: slov. bistrica

jaz bi pa prosil eno prijazno osebo ki bi mi povedala kdo je izvajalec pesmi ki spremlja film "piknik na pohorju". lahko samo ime alpa priimek alpa vsaj del naslova pesmi. najlepsa hvala! :)

drugace so pa zelo vredi, se posebaj oni z GTA :)
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

Britney Spears - Everytime

P.S : pa veselo jokanje :lol:

LP :wink:
Uporabniški avatar
r2
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Domžale

nice =D> =D> =D>
Sportiva
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: slov. bistrica

GTA napisal/-a:Britney Spears - Everytime

P.S : pa veselo jokanje :lol:

LP :wink:
nalepsa hvala :) nikol si nebi mislo da je spears :)

p.s. vcasih prav pride kaki bolj romanticni cd :D :P

lp
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

Filmčki so mi zelo dobri, imam pa eno vprašanje na temo Totega rejlija.
Ko smo odhajali izpred gradu, smo se, če se prav spominjam, slikali in snemali - torej ob odhodu tam na odcepu, kjer smo stali v koloni in se eden po eden ustavljali.
Zanima me, kaj je s tistimi posnetki (kamera, foto?)
Kdo ima... kje bi se dalo dobit...?
Ker tista zadeva bi verjetno tut palila v smislu nekega takega filmčka - lahko pa tut kot posamezni komadi. Js bi to zelo rad mel, ker je moglo super izgledat že zaradi ozadja... torej ambienta pa to (avtki s pedigrejem prej dvorcem...) =D>
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Unicorn napisal/-a:Filmčki so mi zelo dobri, imam pa eno vprašanje na temo Totega rejlija.
Ko smo odhajali izpred gradu, smo se, če se prav spominjam, slikali in snemali - torej ob odhodu tam na odcepu, kjer smo stali v koloni in se eden po eden ustavljali.
Zanima me, kaj je s tistimi posnetki (kamera, foto?)
Kdo ima... kje bi se dalo dobit...?
Ker tista zadeva bi verjetno tut palila v smislu nekega takega filmčka - lahko pa tut kot posamezni komadi. Js bi to zelo rad mel, ker je moglo super izgledat že zaradi ozadja... torej ambienta pa to (avtki s pedigrejem prej dvorcem...) =D>
Živjo

Foto ime jaz, sicer pa bomo poskrbeli da se za člane odpre en stalnio FTP za slike :wink:
Lp G.A.
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

jst am pa snemal kamera je bila od uroša
suzuki
Alfa Junior
Alfa Junior

Filmcki so :doubt: :cry: . Glej mal ghost riderja, ap nared kej podobnga. Kamero prlimi na armaturo, pa u skarice na smartinko. Tm se bo se najboljj slisal zvok od V6. Ne me narobe razumet, tvoj avto je =D> , zvok je super, ni prevec sminkerski (upam da nimas kakih neonk), avto je spica, sam filmcki me pa niso preprical.

Dej se mal bol potrud, bomo z veseljem pogledal.
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

ghost rider je zaprt

a bi rad da je gta tud da bi pol kupu avto na dražbi hehehehe
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

suzuki napisal/-a:Filmcki so :doubt: :cry: . Glej mal ghost riderja, ap nared kej podobnga. Kamero prlimi na armaturo, pa u skarice na smartinko. Tm se bo se najboljj slisal zvok od V6. Ne me narobe razumet, tvoj avto je =D> , zvok je super, ni prevec sminkerski (upam da nimas kakih neonk), avto je spica, sam filmcki me pa niso preprical.

To zanima 17 letne mulce, ki vsi veseli ogrožajo sebe in druge v "škarice".Ta film ni namenjen dokazovanju kolk ma voznik "jajc" in to...je le kratka predstavitev avta predvsem alfistom na forumu, da izvedo nekaj o predelavah, moči...

Eno norenje po javnih cestah bi bila hkrati tudi zelo zelo slaba reklama za naš klub. Nismo nek "crazy street racers klub" amak zgolj alfisti :wink:

LP, pa upam da si me pravilno razumel :wink:
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

GTA napisal/-a:
suzuki napisal/-a:Filmcki so :doubt: :cry: . Glej mal ghost riderja, ap nared kej podobnga. Kamero prlimi na armaturo, pa u skarice na smartinko. Tm se bo se najboljj slisal zvok od V6. Ne me narobe razumet, tvoj avto je =D> , zvok je super, ni prevec sminkerski (upam da nimas kakih neonk), avto je spica, sam filmcki me pa niso preprical.

To zanima 17 letne mulce, ki vsi veseli ogrožajo sebe in druge v "škarice".Ta film ni namenjen dokazovanju kolk ma voznik "jajc" in to...je le kratka predstavitev avta predvsem alfistom na forumu, da izvedo nekaj o predelavah, moči...

Eno norenje po javnih cestah bi bila hkrati tudi zelo zelo slaba reklama za naš klub. Nismo nek "crazy street racers klub" amak zgolj alfisti :wink:

LP, pa upam da si me pravilno razumel :wink:
No Rice inside GTA 8)
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

neki v tem smislu: http://www.dtmpower.net/videos/videos1.html

:)
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

Na progi je to druga stvar...

to sem za :wink: in sem tudi že napisal da se bo uresničilo...

LP
suzuki
Alfa Junior
Alfa Junior

GTA je zakon. Beseda dela dolg. Pa ne mislm da se moras ogrozat, sam tak avto je sposobn kej vec kot pa startat iz avtobusne postaje :D . PA se enkrat, izkazam sam spostovanje temu avtu :) .
Odgovori
  • Informacija