Ahoj,
Zrihtal, je prišel še kolega, ki je mal mehankarja pa sva zrihtala in sicer tako, da sem jest vlekel zajlo od noter (rdečo ročko v kabini dol odšrafal) on pa je malo bolj na silo odpru havbo in je popustilo. Notri je bilo precej zarustano stanje (kar je tudi najbrž povzročilo problem), sem pošteno podmazal in sedaj dela... načeloma.... do naslednjega poskusa :s
metdhodman:Kromiran srček je na žalost prišraufan na havbo od znotraj in se ga nikakor ne da odšraufat iz zunanje strani sneti (oz zelo zelo težko, sprobaval verjemi) ne da bi ga odlomil (vsaj jaz nisem opazil kake druge variante).
turko: preden sem povprašal za nasvet tu, sem prej prebrskal po forumu in naletel na isto temo, problem je ker se meni havba ni odprla na nobeni strani in je tudi nisem mogel premikat levo desno. Pa še v drugem forumu je odprta zadeva, tako da sem se odločil povprašati v forumu ki je namenjem mojemu avtu (red mora bit a,ne

)
Hvala vseeno obema za trud, sem se bolj bal, da bom naletel na kake bolj sarkastične odgovore (kot se rado zgodi na forumih). Pa vidim da ste kar prijazni in radi pomagate tuki gor. Zato sem tudi sam malo bolj na grobo opisal rešitev, če se bo za mano našla še kaka zgubljena duša z istim problemom.
Hvala še enkrat obema!
lp Simon