Tale tip zastojn oglašuje na našem forumu, forum pa je prostor kjer se izmenjujejo različna mnenja, če ima kdo kaj za povedat, naj pač pove.Sportiva napisal/-a:pa dajte cloveku mir z brezvenim tezenjem. pac prodaja neke cipe za dizle ki naj bi bili boljsi in cenejsi od konkurence.
In če imamo/jo bencinarje, potem ne smemo/jo imeti mnenja o čipih za dizle al kako je zdej to? In ja, niso vsi tako podkovani kot ti, pa zato še ni prepovedana debata in bedarije, kot si se izrazil.Sportiva napisal/-a: vsi ki ste meli pripombe mate bencinarje tak da bi blo bolse da bi se brigali za sebe. vem da bi se lahko tudi jaz ampak me dvignejo take bedarije. vsak ma kaj povedat pa "nima blage veze".

Dobra idejamamomu napisal/-a:Saj bi Vam napisal, da si želim priti na eno od vaših druženj in Vam ponudit test TuningBoxa...

Na naše srečanje si vsekakor vabljen, za test tegale gizmota ki ga ponujaš, pa sem prepričan da bo tudi interes.mamomu napisal/-a:Zakaj sem jaz le neki TIP ki oglašuje na VAŠEM forumu. A zato, ker trenutno ne vozim alfe? Ampak to, da sem že imel alfo155 in da v bodoče še hočem imeti alfo??
Zakaj ste vsi tako napadalni??
Kaj res nemorem ponudit nekaj v prodajo?
Saj bi Vam napisal, da si želim priti na eno od vaših druženj in Vam ponudit test TuningBoxa, ampak, vsi razen sportive ste tako netolerantni! Res škoda!![]()
![]()

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost