Povezava do ...

Izgled Alfic, povečanje moči
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

sklep debate: Stric ni nč cnej od konkurence....
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Sportiva napisal/-a:pa dajte cloveku mir z brezvenim tezenjem. pac prodaja neke cipe za dizle ki naj bi bili boljsi in cenejsi od konkurence.
Tale tip zastojn oglašuje na našem forumu, forum pa je prostor kjer se izmenjujejo različna mnenja, če ima kdo kaj za povedat, naj pač pove.
Sportiva napisal/-a: vsi ki ste meli pripombe mate bencinarje tak da bi blo bolse da bi se brigali za sebe. vem da bi se lahko tudi jaz ampak me dvignejo take bedarije. vsak ma kaj povedat pa "nima blage veze".
In če imamo/jo bencinarje, potem ne smemo/jo imeti mnenja o čipih za dizle al kako je zdej to? In ja, niso vsi tako podkovani kot ti, pa zato še ni prepovedana debata in bedarije, kot si se izrazil.
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Sportiva
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: slov. bistrica

mah. ni blo to bistvo. da se tudi drugace povedat ne pa v smislu da on prodaja slabe stvari in hoce enega okoli prinest. ce ze zastonj oglasuje mu zato ni treba antireklame delat (ne leti na tebe).

je pa res da sem malo slabe volje pa sem mogo neki ven strest :)
mamomu
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Radgona

Zakaj sem jaz le neki TIP ki oglašuje na VAŠEM forumu. A zato, ker trenutno ne vozim alfe? Ampak to, da sem že imel alfo155 in da v bodoče še hočem imeti alfo??

Zakaj ste vsi tako napadalni??
Kaj res nemorem ponudit nekaj v prodajo?
Saj bi Vam napisal, da si želim priti na eno od vaših druženj in Vam ponudit test TuningBoxa, ampak, vsi razen sportive ste tako netolerantni! Res škoda! :( :( :(
Povem Vam, da jo bom enkrat imel!! ALFO 167!! Samo, naj jo naredijo!!
Uporabniški avatar
golf11
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor
Kontakt:

Tak ti je to...kaj ces, nic se ne sekirat :|
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Ne ne sam mal te testiramo :lol:

Sej lepo da ponudiš svoj izdelek,sam resnici na ljubo kremo mi tebi na roko ne ti nam, zato se kdo kdaj mal huduje, pa brez zamere ane!

Sej zadeva ki jo ponujaš sigurno ni slaba, v to nobeden ne dvomi, pač so nekateri mal skeptični glede teh stvari-koneckoncev nikol ne veš kdo te bo kje nategnu, še posebi če človek ni poznan...
Pa dobro prodajo ti želim

LP Miholl
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

mamomu napisal/-a:Saj bi Vam napisal, da si želim priti na eno od vaših druženj in Vam ponudit test TuningBoxa...
Dobra ideja :wink: Sicer se pa ne sekiri na komentarje...tist k bo hotu kupit bo že tebe kontaktiru.

LP :wink:
mamomu
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Radgona

Hvala!
Sploh ni zamere, edino sem malo presenečen nad reakcijami. Nevem, mogoče je katere od vas že kdo nategnil z robo!
Že prodolgo delam v komercijali in vem, da si dobro ime služiš vsaki dan in to kar nekaj časa, izgubiš pa ga lahko v 1 minuti.
To ni top shop - verjemite! Ali pa še boljše, raje sprobajte na enem izmed vaših srečanj.
Bomo se že kaj zmenli. :)
Povem Vam, da jo bom enkrat imel!! ALFO 167!! Samo, naj jo naredijo!!
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Je to tvoj lastni proizvod ali si uvoznik. V vsakem primeru kako se zadeva imenuje?
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

mamomu napisal/-a:Zakaj sem jaz le neki TIP ki oglašuje na VAŠEM forumu. A zato, ker trenutno ne vozim alfe? Ampak to, da sem že imel alfo155 in da v bodoče še hočem imeti alfo??

Zakaj ste vsi tako napadalni??
Kaj res nemorem ponudit nekaj v prodajo?
Saj bi Vam napisal, da si želim priti na eno od vaših druženj in Vam ponudit test TuningBoxa, ampak, vsi razen sportive ste tako netolerantni! Res škoda! :( :( :(
Na naše srečanje si vsekakor vabljen, za test tegale gizmota ki ga ponujaš, pa sem prepričan da bo tudi interes.

TIP, ki oglašuje na NAŠEM forumu, si pa zato, ker ti očitno niso jasna pravila marketinga. Mi smo še preveč tolerantni, v času ko se skoraj vsaka stvar plača, ti dopuščamo ZASTOJN oglaševanje tule gor. Oz. če povem drugače, NAŠ forum zlorabljaš za komercialne namene
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Sej ni problem. Brez problema lahko oglašuješ. Samo vedi da bo vsakega zanimalo kaj prodajaš ipd. Nekateri bodo navdušeni drugi pač ne.Zdej na mitingih je tko.. če je miting organiziran v sklopu Alfa Kluba lahko tako predstavitev naredi samo naš pogodbeni partner.

*Ti pa predlagam da če daješ garancijo jo daj avtom ki so novejši. Ker starejši kot so turbo dieselski motorji, bolj so kritični da kaka BOSCH pumpa odpove. Nova pa stane od 380k sit.*
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

Sej lohka pač pride na srečanje kot vsak običajen alfist, s sabo pa prinese kšno tole stvarco, da če koga zanima med/po srečanju proba. Ne kot neko uradno predstavitev. Sej veš, tko k si ti G-tech prinesu :D

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Preber še enkrat... miting Alfa Kluba ali miting Alfistrov s foruma. Na klubskih mitingih majo prioriteto partnerji. Na miting, kjer so dobimo pa s foruma torej neuradno pa zarad mene lahko pripeljete mikrovalovne ali pa mixerje. :D
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

V mislih sem mel kočo na pohorju ki je bla čist uraden miting. Vsaj men se tko zdi...

Sicer mi je pa čist vseen. Dizli mi (še) prov nč ne dišijo :D

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Če misliš piknik, ni bil v sklopu kluba ampak v sklopu foruma. Mel sem G-tech s sabo ampak nismo nič probaval.

Jaz gledam s stališča kluba ter poslovnih partnerjev. Če bi bil jaz partner kluba in bi klub dovolil nekomu 3. predstavitev istega produkta bi prekinil pogodbo isti moment.
Odgovori
  • Informacija