je res, da nord ni med najcenejsimi. sem pa z njim okrog kvalitete blazno zadovoljen. tist k rece je dozdej vedno drzal(roki, diagnoze...) je pa tud res da se marsikej da zment z njim.
GTAm napisal/-a:Sam mislim in tudi po mnenju drugih je zega najboljši... fantje res obvladajo, ni pa med najcenejšimi, ampak sa veste tisto: za mal dnarja mal muske
Res je najboljši, po mojem mnenju. Zastonj ni, je pa neprimerno cenejši od Norda, tud če greš samo na izlet do Zege in ti mal pošraufa, je cenejš k Nord. Pa jaz nikoli nisem nič reklamiral Zegi, Nordu pa stalno.
Zanimivo se je razvila ta tema. Avtomobile imam že 22 let, s tem
pa tudi razno razne izkušnje z mehaniki. Marsikaj se je dogajalo, če te ni
bilo zraven. Pol pa si plačal nekaj kar ti sploh niso naredili
ali pa so ti vgradili rabljene dele itd. Danes je to res malo bolje vendar pa se kljub temu kdaj kaj čudnega zgodi v končni fazi pa pa vse plača lastnik. Sam trenutno vozim k Nordu pa sem kar zadovoljen. Sam pravi da dostikrat zgodi da je se za eno napako skriva še druga npr. meni je avto nagajl pa smo ugotovili da je crknu senzor za pretok zraka, po zamenjavi so ze težave nadaljevale, dokler nismo ugotovili, da je težava tudi v motorčku prostega teka, čeprav na compu tega ni pokazalo. Menim. da se vsak serviser zaveda, da kaj hitro lahko izgubi dober glas
katerega je pa težko spet pridobiti. Nekaj na to pa lahko prispevamo tudi mi na forumu!! Predlagam da moderatorji naredijo top listo serviserjev, potem pa podelimo priznanje za naj alfa servis!
LP Tony
Tony napisal/-a:Zanimivo se je razvila ta tema. Avtomobile imam že 22 let, s tem
pa tudi razno razne izkušnje z mehaniki. Marsikaj se je dogajalo, če te ni
bilo zraven. Pol pa si plačal nekaj kar ti sploh niso naredili
ali pa so ti vgradili rabljene dele itd. Danes je to res malo bolje vendar pa se kljub temu kdaj kaj čudnega zgodi v končni fazi pa pa vse plača lastnik. Sam trenutno vozim k Nordu pa sem kar zadovoljen. Sam pravi da dostikrat zgodi da je se za eno napako skriva še druga npr. meni je avto nagajl pa smo ugotovili da je crknu senzor za pretok zraka, po zamenjavi so ze težave nadaljevale, dokler nismo ugotovili, da je težava tudi v motorčku prostega teka, čeprav na compu tega ni pokazalo. Menim. da se vsak serviser zaveda, da kaj hitro lahko izgubi dober glas
katerega je pa težko spet pridobiti. Nekaj na to pa lahko prispevamo tudi mi na forumu!! Predlagam da moderatorji naredijo top listo serviserjev, potem pa podelimo priznanje za naj alfa servis!
LP Tony
Super ideja!!!
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Hehe, ja, samo, če bi bilo po moje, bi lahko podelili ta naziv samo Alfa Romeo servisu Niko iz deželi Ni je. Bo pa treba še ogromno časa, da bom lahko rekel, evo, to je pa DOBER servis, poštimajo mi vse tisto, kar jim rečem, naj zrihtajo in da potem to tudi res dela in tudi, da ne naredijo tistega, kar sem jim pa prepovedal narest.
: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!"
MITT napisal/-a:.....to je pa DOBER servis, poštimajo mi vse tisto, kar jim rečem, naj zrihtajo in da potem to tudi res dela in tudi, da ne naredijo tistega, kar sem jim pa prepovedal narest.
Haha, sanja svinja kukuruz...
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Ideja sicer fenomenalna, sam vsak kovanc ma dve plati. Pol bo serviserju, ki bo zmagal, v glavo stopl, dvignu bo cene, ratu nadut, ne bo se več zanimal, kako so stvari popravljene itn. Vredno vsaj premisleka.