Serviserji

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
T.Spark
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Škofja Loka

Axi napisal/-a:a ta Tomaz obvlada :?: pa material pa to sam nabavi ali mu moras vse prinesti?
Obvlada, za dele pa po želji... drugač pa lahko nabavi on vse. Povem pa še enkrat, da je resnično mojster za Alfe!!!
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

ni ga cez mojga mojstra TONI-ja :mrgreen:

100% najcenejsi pa najboljsi...
Uporabniški avatar
akhaab
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: lj-center

je res, da nord ni med najcenejsimi. sem pa z njim okrog kvalitete blazno zadovoljen. tist k rece je dozdej vedno drzal(roki, diagnoze...) je pa tud res da se marsikej da zment z njim.

drgac pa zega, sam mal je dalec...
sapere aude
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Jsrt tudi nimam nobenih problemov z Nordom :mrgreen: . Nisem pa bil še pri Strajnarju :wink:
Slika
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

nord je verjetno najboljsi servis za alfe v lj! vsaj kar se uradnih tice..
sem biu glih dons pr njemu in je 'poba' res korekten pr svojem delu!
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Sam mislim in tudi po mnenju drugih je zega najboljši... fantje res obvladajo, ni pa med najcenejšimi, ampak sa veste tisto: za mal dnarja mal muske :wink:
Uporabniški avatar
smolko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radovljica
Kontakt:

T.Spark napisal/-a:
Axi napisal/-a:a ta Tomaz obvlada :?: pa material pa to sam nabavi ali mu moras vse prinesti?
Obvlada, za dele pa po želji... drugač pa lahko nabavi on vse. Povem pa še enkrat, da je resnično mojster za Alfe!!!
Tomaž je res v redu, sam me pa zmerom prepričuje da naj Q4 prodam, da je samo strošek s tem avtom,...... :bootyshake:
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

GTAm napisal/-a:Sam mislim in tudi po mnenju drugih je zega najboljši... fantje res obvladajo, ni pa med najcenejšimi, ampak sa veste tisto: za mal dnarja mal muske :wink:
Res je najboljši, po mojem mnenju. Zastonj ni, je pa neprimerno cenejši od Norda, tud če greš samo na izlet do Zege in ti mal pošraufa, je cenejš k Nord. Pa jaz nikoli nisem nič reklamiral Zegi, Nordu pa stalno.
Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 GT Junior
Kraj: Brda

Damijan napisal/-a:Pa jaz nikoli nisem nič reklamiral Zegi
No, da ne bom preveč krut naj rečem le da si imel srečo! 8)

Ciao Alfista :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
Tony
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Bohinj

Zanimivo se je razvila ta tema. Avtomobile imam že 22 let, s tem
pa tudi razno razne izkušnje z mehaniki. Marsikaj se je dogajalo, če te ni
bilo zraven. Pol pa si plačal nekaj kar ti sploh niso naredili
ali pa so ti vgradili rabljene dele itd. Danes je to res malo bolje vendar pa se kljub temu kdaj kaj čudnega zgodi v končni fazi pa pa vse plača lastnik. Sam trenutno vozim k Nordu pa sem kar zadovoljen. Sam pravi da dostikrat zgodi da je se za eno napako skriva še druga npr. meni je avto nagajl pa smo ugotovili da je crknu senzor za pretok zraka, po zamenjavi so ze težave nadaljevale, dokler nismo ugotovili, da je težava tudi v motorčku prostega teka, čeprav na compu tega ni pokazalo. Menim. da se vsak serviser zaveda, da kaj hitro lahko izgubi dober glas
katerega je pa težko spet pridobiti. Nekaj na to pa lahko prispevamo tudi mi na forumu!! Predlagam da moderatorji naredijo top listo serviserjev, potem pa podelimo priznanje za naj alfa servis!
LP Tony
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Tony napisal/-a:Zanimivo se je razvila ta tema. Avtomobile imam že 22 let, s tem
pa tudi razno razne izkušnje z mehaniki. Marsikaj se je dogajalo, če te ni
bilo zraven. Pol pa si plačal nekaj kar ti sploh niso naredili
ali pa so ti vgradili rabljene dele itd. Danes je to res malo bolje vendar pa se kljub temu kdaj kaj čudnega zgodi v končni fazi pa pa vse plača lastnik. Sam trenutno vozim k Nordu pa sem kar zadovoljen. Sam pravi da dostikrat zgodi da je se za eno napako skriva še druga npr. meni je avto nagajl pa smo ugotovili da je crknu senzor za pretok zraka, po zamenjavi so ze težave nadaljevale, dokler nismo ugotovili, da je težava tudi v motorčku prostega teka, čeprav na compu tega ni pokazalo. Menim. da se vsak serviser zaveda, da kaj hitro lahko izgubi dober glas
katerega je pa težko spet pridobiti. Nekaj na to pa lahko prispevamo tudi mi na forumu!! Predlagam da moderatorji naredijo top listo serviserjev, potem pa podelimo priznanje za naj alfa servis!
LP Tony

Super ideja!!!
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lj.si
Kontakt:

"Super ideja!!"

Hehe, ja, samo, če bi bilo po moje, bi lahko podelili ta naziv samo Alfa Romeo servisu Niko iz deželi Ni je. Bo pa treba še ogromno časa, da bom lahko rekel, evo, to je pa DOBER servis, poštimajo mi vse tisto, kar jim rečem, naj zrihtajo in da potem to tudi res dela in tudi, da ne naredijo tistega, kar sem jim pa prepovedal narest.
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

MITT napisal/-a:.....to je pa DOBER servis, poštimajo mi vse tisto, kar jim rečem, naj zrihtajo in da potem to tudi res dela in tudi, da ne naredijo tistega, kar sem jim pa prepovedal narest.
Haha, sanja svinja kukuruz...
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
s3tar
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana

Ideja sicer fenomenalna, sam vsak kovanc ma dve plati. Pol bo serviserju, ki bo zmagal, v glavo stopl, dvignu bo cene, ratu nadut, ne bo se več zanimal, kako so stvari popravljene itn. Vredno vsaj premisleka.
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Mojo ALFO, lahko servisira samo tak mehanik ki mi pusti da sem v radiju 3 metrov medtem ko dela. :D
Odgovori
  • Informacija