Sanjska ženska navadna K.U-R-B-A

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
q_verde
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: celje

ocitno vam je bejba res trn v peti. toliko se govori o tej oddaji, da si bo clovek morda zacel se kaj misliti. fantje, pa da vam morda ni vsec in da vam mogoce ni MALO zal, da vas ni zraven???? FAUSIJA???? Dajmo raje kako o alfah rect, punco pa pustimo pri miru. Ce ne gledate te oddaje in vam je vse brez veze, potem ne vem kaj vas moti. tisti pa, ki bi jo radi gledali, pa je ne morete videt..... v vasi roki je se vedno daljinec, pa preklopite.
crna alfa 145 1,6 16V TS (bivsa '00)
rdeca 156 M-JET (bivsa '05)
siv bmw 320d e91 ('06)
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor
Kontakt:

q_verde napisal/-a:ocitno vam je bejba res trn v peti. toliko se govori o tej oddaji, da si bo clovek morda zacel se kaj misliti. fantje, pa da vam morda ni vsec in da vam mogoce ni MALO zal, da vas ni zraven???? FAUSIJA???? Dajmo raje kako o alfah rect, punco pa pustimo pri miru. Ce ne gledate te oddaje in vam je vse brez veze, potem ne vem kaj vas moti. tisti pa, ki bi jo radi gledali, pa je ne morete videt..... v vasi roki je se vedno daljinec, pa preklopite.
točno. tvoji posti so identični mojim mislim, ta ni prvi :mrgreen:
Daj gas, daj gas, daj gas,...................................u p**** sem reko da bremzaj!!!!!!
Uporabniški avatar
zoranwagen
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Sem jim že tri mail-e napisal pa jih nočejo objavit...prekleta cenzura...jo pa že 6 strani pluvajo...redki so tisti, ki majo po tej odaji kolčaj dobro mnenje o njej!
Uporabniški avatar
q_verde
Alfist
Alfist
Kraj: celje

lev_cek napisal/-a:
q_verde napisal/-a:ocitno vam je bejba res trn v peti. toliko se govori o tej oddaji, da si bo clovek morda zacel se kaj misliti. fantje, pa da vam morda ni vsec in da vam mogoce ni MALO zal, da vas ni zraven???? FAUSIJA???? Dajmo raje kako o alfah rect, punco pa pustimo pri miru. Ce ne gledate te oddaje in vam je vse brez veze, potem ne vem kaj vas moti. tisti pa, ki bi jo radi gledali, pa je ne morete videt..... v vasi roki je se vedno daljinec, pa preklopite.
točno. tvoji posti so identični mojim mislim, ta ni prvi :mrgreen:
pol bo pa treba na kak pir. tudi jaz sem MB-jevec, pa me je zena izselila v celje. pravi dedc, a ne. samo dusa je se vedno tam nekje. LP V MB!!! =D>
crna alfa 145 1,6 16V TS (bivsa '00)
rdeca 156 M-JET (bivsa '05)
siv bmw 320d e91 ('06)
Uporabniški avatar
IztokFranko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ, KK
Kontakt:

zombi napisal/-a:Ta kokoš im srečo, da moja filozofija: "Ne tepi deklic in dečkov z očali.", ne dopušča enega vzojnega kabooooooooooooom.
zakaj pa ne dečkov z očali :?:
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor
Kontakt:

IztokFranko napisal/-a:
zombi napisal/-a:Ta kokoš im srečo, da moja filozofija: "Ne tepi deklic in dečkov z očali.", ne dopušča enega vzojnega kabooooooooooooom.
zakaj pa ne dečkov z očali :?:
ker zgledajo pametni, vsaj naj bi :mrgreen:
Daj gas, daj gas, daj gas,...................................u p**** sem reko da bremzaj!!!!!!
Uporabniški avatar
IztokFranko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ, KK
Kontakt:

jaz imam očala :mrgreen: :mrgreen: , a ima kdo leča, ker bi si rad zamenjal, pa me zanimajo izkušnje z leči (mehkimi).
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

leče? če ti jih oko ne zavrne, je vse ql, ne smeš zajebat leva/desna, pa kdaj pa kdaj vn pade-to je jeba. koštajo pa tok k en dobr okvir + šajbe na leto..tko da z $$si na istem...jst mam raj očala...sm lepši :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

Glede nje verjetno res ni vredno izgubljati besed. Na žalost sem ravno zadnjič, ko je bil ta sporen del, malo pogledal. Pa mi je žal časa.
Po moje je to vse en del scenarija. Videli so, da na to oddajo ni dovolj odziva in so mogli naredit nekaj senzacionalnega da bi pritegnili gledalce. Očitno jim je uspelo, ker sem med folkom že zasledil pogovore da bo treba naslednjič gledat da bodo videli kaj bo ta ženske spet naredila komu. Meni je to bedno, "pohvale" pa letijo tudi na gospodično, ker se vidi kakšna je kot oseba. "Prava dama", a ne? Kar naj se stepejo zanjo, če jim paše in si jo resnično želijo. Scenarij al pa ne... Raje porabim čas za kaj lepšega... npr. puljenje nohtov na desni nogi... :wink:
Uporabniški avatar
zoranwagen
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Unicorn napisal/-a:Glede nje verjetno res ni vredno izgubljati besed. Na žalost sem ravno zadnjič, ko je bil ta sporen del, malo pogledal. Pa mi je žal časa.
Po moje je to vse en del scenarija. Videli so, da na to oddajo ni dovolj odziva in so mogli naredit nekaj senzacionalnega da bi pritegnili gledalce. Očitno jim je uspelo, ker sem med folkom že zasledil pogovore da bo treba naslednjič gledat da bodo videli kaj bo ta ženske spet naredila komu. Meni je to bedno, "pohvale" pa letijo tudi na gospodično, ker se vidi kakšna je kot oseba. "Prava dama", a ne? Kar naj se stepejo zanjo, če jim paše in si jo resnično želijo. Scenarij al pa ne... Raje porabim čas za kaj lepšega... npr. puljenje nohtov na desni nogi... :wink:
Pomoje so dosegli nasprotno...jest recimo rad pogledam take pizdarije...ampak zdaj niti slučajno nebo gledal ove!
alfalover
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: nova gorica

zadnič sm mal pogledu to oddajo in sm mislu da se bom usral...
baba nima dobenega odnosa do tipu in je žleht ku čarovnica pa sploh ti tako sanjska ku pravijo.

v bistvu je sanska ženska napovedovalec :D

V sloveniji je tolko lepih deklet in pol ti dajo na televizijo tako babo k sploh ne predstavlja žensko temveč oddaja predstavlja samo eno sanjsko kurbo. :lol: :D
-dobri avti imajo dobro zgodovino-
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Ma picka je ena navadna afna in tudi tipa, katerega naj bi izbrala, bo po oddaji zavrgla. Ona gleda samo na to, da bi se še naprej pojavljala na TV. To je njen cilj, ne pa tip v oddaji. Pa tudi veliko tipov je tja prišlo samo zaradi zastonj zajebancije. 8)
Slika
Uporabniški avatar
akhaab
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: lj-center

dva od unih tipov sta...khm, naklonjenja moskim? Pa to ni ena izmed unih lovskih govoric. :mrgreen:
sapere aude
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Verjetno uni, ki se je cmeril, pa uni La Porta, al kar je že. Te dva sta mi sumljiva. :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Ljubljana

Vsi tisti desci (sploh pa Edi)so navadni usraneti,kateri v realnem življenju ne morejo zapeti dečve!!Miša je pa frigidna,kot Arktika!Uh,pa še pedra sta zraven. :roll: :roll:
Odgovori
  • Informacija