točno. tvoji posti so identični mojim mislim, ta ni prviq_verde napisal/-a:ocitno vam je bejba res trn v peti. toliko se govori o tej oddaji, da si bo clovek morda zacel se kaj misliti. fantje, pa da vam morda ni vsec in da vam mogoce ni MALO zal, da vas ni zraven???? FAUSIJA???? Dajmo raje kako o alfah rect, punco pa pustimo pri miru. Ce ne gledate te oddaje in vam je vse brez veze, potem ne vem kaj vas moti. tisti pa, ki bi jo radi gledali, pa je ne morete videt..... v vasi roki je se vedno daljinec, pa preklopite.

pol bo pa treba na kak pir. tudi jaz sem MB-jevec, pa me je zena izselila v celje. pravi dedc, a ne. samo dusa je se vedno tam nekje. LP V MB!!!lev_cek napisal/-a:točno. tvoji posti so identični mojim mislim, ta ni prviq_verde napisal/-a:ocitno vam je bejba res trn v peti. toliko se govori o tej oddaji, da si bo clovek morda zacel se kaj misliti. fantje, pa da vam morda ni vsec in da vam mogoce ni MALO zal, da vas ni zraven???? FAUSIJA???? Dajmo raje kako o alfah rect, punco pa pustimo pri miru. Ce ne gledate te oddaje in vam je vse brez veze, potem ne vem kaj vas moti. tisti pa, ki bi jo radi gledali, pa je ne morete videt..... v vasi roki je se vedno daljinec, pa preklopite.

zakaj pa ne dečkov z očalizombi napisal/-a:Ta kokoš im srečo, da moja filozofija: "Ne tepi deklic in dečkov z očali.", ne dopušča enega vzojnega kabooooooooooooom.

ker zgledajo pametni, vsaj naj biIztokFranko napisal/-a:zakaj pa ne dečkov z očalizombi napisal/-a:Ta kokoš im srečo, da moja filozofija: "Ne tepi deklic in dečkov z očali.", ne dopušča enega vzojnega kabooooooooooooom.

Pomoje so dosegli nasprotno...jest recimo rad pogledam take pizdarije...ampak zdaj niti slučajno nebo gledal ove!Unicorn napisal/-a:Glede nje verjetno res ni vredno izgubljati besed. Na žalost sem ravno zadnjič, ko je bil ta sporen del, malo pogledal. Pa mi je žal časa.
Po moje je to vse en del scenarija. Videli so, da na to oddajo ni dovolj odziva in so mogli naredit nekaj senzacionalnega da bi pritegnili gledalce. Očitno jim je uspelo, ker sem med folkom že zasledil pogovore da bo treba naslednjič gledat da bodo videli kaj bo ta ženske spet naredila komu. Meni je to bedno, "pohvale" pa letijo tudi na gospodično, ker se vidi kakšna je kot oseba. "Prava dama", a ne? Kar naj se stepejo zanjo, če jim paše in si jo resnično želijo. Scenarij al pa ne... Raje porabim čas za kaj lepšega... npr. puljenje nohtov na desni nogi...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost