Jan #87 napisal/-a:Pozdravljeni!
Torej zanima me omenjeni avtomobil (1.5 70kW, 1.7 79kW - letnik 93 ali 94), ker mislim v bližnji prihodnosti kot svoj 1. avtomobil kupit nekaj takšnega...mogoče pride v poštev tudi 155 (1.8 TS). Iz prve roke bi rad izvedel o možnih okvarah, zanesljivost,...

Hvala že vnaprej!
LP

Jest ti dam svoje mnenje o 33 1.7 (mel) in 155 1.8 (mel). Lažje boš dobu lepo 33, kot dobro 155. Manj denarja te bo prišla, če bo kej narobe je na forumu nekdo, ki ima stalno kakšno 33 v kosih. Mašina je od 1.7 ful poskočna, avto gre zelo dobro. Problem je v plehu, ki je v večini pregnit. Slaba lastnost, vsaj zame je lega na cesti, ki je rahlo čudna na meji, ampak ko se navadiš je OK.
155, je pa velik, udoben, z zelo dobro lego, ampak ima eno veliko hibo. Če te začne jeb.t štrom, ti jo noben ne bo znal popravit. jest sem na svoji menjal vse, ker mi je avto bil svetoven in sem ga hotel imet zase, sem zmetu not čez 300k, ppol ga pa prodal za 220k. Pa je imel realne km (180k), za katere so vsi rekl da to pa še mora delat bp.Ampak, to je že druga zgodba. Večina alf 155 je zgonenih, z napol uničeno notanjostjo ipd.. če pa dobiš lepo ( po možnosti v6) se pa pripopročam za vožnjo. KO sem kupoval 155, sem šel gledat tut V6 in ti povem, da le ti ni preveč dati 50k za reg več, jo kupi. Zakon avto! Poraba je pri 155 1.8 najmanjša na avtocest nekje 7,5 in najvišja 12 ob priganjanju.
lpi