Jaz sem vozo 3 komade 33sk eno starejši model in 2 novejši. Novejša modela sta bila sledeča. 1.5 C4 (4 fergazerji) '91 in 1.5 iE '93
Stara je bila 1350ccm in je pila okoli 10L (Solex dipli uplinjač)
Nov model C4 je pila od 9.5 do 13 (kak si tiščal)(redno nastavljeni uplinjači pri Petrovčiču)
in drug nov: 1.5iE Pa je bila varčna od 8L pa do 9.3MAX (v avatarju)
Rje ni bilo nevem kak hude.
Stara C4 okrog tanka.
Nova iE pa na voznikovi strani tak kjer so benz lajtnge.
Problem je da samo SELENIA olje uporabljaj. Jaz sem "že kaj" zajebo in mi je "že kaj na 2eh 33skah šlo" sam kriv!!!
Sedaj vozim 155sko 1.8TS 8V Motor je kot nov, in raje si ne kupim 33ske več tak dogo kak dolgo ne spravim za 155sko skup. (klikni na opis avta pod avatarom)
Ker ni primerjave.
33ska je taki "razbijaški avto" za bedarije pa pizdarije za easy pubece po mestu itd... pa še gre tudi nekam, moreš imet 33sko en čas. To je tisti čas ko jo "rabiš" kak drug avto enostavno nebi sedel. Ko pa jo voziš kaki 2 leti pol pa na 155 ali kaj podobnega. Pol se malo umiriš in vidiš kaj si zamujal oz dobro da še tega nisi prej mel ker bi bilo škoda.
Sedaj ko vidim 33sko se mi še vedno zaiskri ko pomislim kak se ti vsede v srce ta avto ker te enostavno...morš bit ljubitelj!
Sprobaj pa 75sko. Veliko ljudi mi je delalo lušte z njo. Nisem je še peljal.
Nisem je imel namena kupit, vendar me je vedno mikala kaj ima "takega". (menda 2.0 lepo dela kroge-zadnji pogon)
Za probat je. Dok si na pragu polnoletnosti/dokončanega izpita še sprobaj, da pol ko vidiš kaj ti odgovarja lažje izbereš.
Lep pozdrav Q_4.
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...