Črna Alfa 155 Q4,s 300Bhp???

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Mislim, da so bol redke izjeme z drugimi avti :wink:
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kamnica pri MB

GTAm napisal/-a:Mislim, da so bol redke izjeme z drugimi avti :wink:
DJSLY - clioRS
Veloce -BMW
Zoranwagen - hmm nisem ziher, ampak nevem če ni Peugeot (brez zamere če sem zgrešo)
JAZ - audi

Smo že 4 :lol: , pa še jih je nekaj samo mi nepade na pamet sedaj

no obenem mam pa še vedno alfo na hofu 8) SO WHAT NOW?
Dean
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

sej bi blo vse uredu ce bi ti recimo vozu citroena al pa kej. sam ker vozis audija moras razumet neodobravanje ker smo alfisti naceloma proti hitlerjevim sankam in japonskim jajckom:P
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak

sleby napisal/-a:sej bi blo vse uredu ce bi ti recimo vozu citroena al pa kej. sam ker vozis audija moras razumet neodobravanje ker smo alfisti naceloma proti hitlerjevim sankam in japonskim jajckom:P
HITLERJEVIM SANKAM :lol: :lol: :lol:

Sedaj pa nekaj, kar bo težko kdo razumel, čeprav sem v "tem koncernu" nikakor nemaram VW, res ne, tega nebi mel nikoli, neki odpor mam :doubt:

Do audija mam pa drugačno mnenje ker sta z Porschejem povezana, recimo pri Porscheju so predelali S2 v RS2 - glih tale isti moj motor z 230 na 315hp, pa še več je tega :D

Tak da je moj audi v bistu mali Porsche :D :cheers:
Dean
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

Joj kak sem rad žleht , torej

Škoda = WV (tako pravijo prodajalci)
WV = Audi (spet tako pravijo prodajalci)
Logičen zaključek je torej razviden iz enačbe :

Audi = Škoda !

kje je tu Porsche ?

(malo heca, brez zamere)
Uroš
vuso
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana

hehe :D sploh ne vem kaj mate s tem audijem pa deanom.nebi reku da bi mel tip hondo,dajvuja,hjundaja,golfa ipd. crap.tip si je omislu s4-ko, ki je totalno drug razred kot zgoraj naštete karjole in je kar se tiče relacij in udobja čist neki tretga kot q4.vsak avto ima svoj namen.če se gre za nabiranje km po avtocestah bi tudi sam imel raje s4.tudi cena s4,vzdrževanje in ostale nevščenosti so pri s4 veliko višje.alfa pač nima modela, ki bi zapolnjeval ta razred v katerem je s4(po mojem mnenju).
ma kr neki bluzim.vglavnem tisti, ki so se že kdaj peljali v audiju in alfi bodo vedli približno o čem govorim 8)
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

sej ne recem, avti iz vag koncerna so naceloma cist kul, golf 5 je recimo cist kul avtek za vozt. samo pac mi ni vsec mentaliteta voznikov (passat #-o #-o #-o ) in zato nebom nikol mel nemca:)
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak

Uroš napisal/-a:Joj kak sem rad žleht , torej

Škoda = WV (tako pravijo prodajalci)
WV = Audi (spet tako pravijo prodajalci)
Logičen zaključek je torej razviden iz enačbe :

Audi = Škoda !

kje je tu Porsche ?

(malo heca, brez zamere)
O seos Uroš!

Ma kake zamere, ni problema ejj - obenem navsezadnje hec mora bit :wink:

Kje je tu Porsche??

Saj vidiš da je Porsche taglavni med temi!!

Recimo vidiš da pri PORSCHE MARIBOR prodajajo vač kot samih Porschejev - VW-jev in audijev, to maš vsepovsod pa pod imenom "prodajalne" centra Porsche se prodajajo Audi in VW, čisto enostavno :wink:

Tisto kar sem pa v bistvu jaz mislo PA JE, da je audi s2 - ki ima enak motor kot moj s4 se pravi serijski 2.2 turbo (230konjev), so ga poslali na friziranje v Zuffenhausen pri Stuttgartu v firmo Porsche, kjer so iz iste mašine iztisnili 315 konjev, poleg tega ima RS2-ka na motorju, spredaj v znaku (znak - kot moj podpis), zadaj na temle znaku, na zavornih čeljustih napis PORSCHE, pa še v notranjosti se najde...

Pa saj ni tolko važno to, pač pa da so mašinco frizirali pri Porscheju, so pa tudi druge povezave s tole firmo, z audijami ki imajo športno S oznako, navadni A-ji nimajo nobnene povezave s Porschejem :wink:

Samo toliko in LP :wink:
Dean
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak

vuso napisal/-a:hehe :D sploh ne vem kaj mate s tem audijem pa deanom.nebi reku da bi mel tip hondo,dajvuja,hjundaja,golfa ipd. crap.tip si je omislu s4-ko, ki je totalno drug razred kot zgoraj naštete karjole in je kar se tiče relacij in udobja čist neki tretga kot q4.vsak avto ima svoj namen.če se gre za nabiranje km po avtocestah bi tudi sam imel raje s4.tudi cena s4,vzdrževanje in ostale nevščenosti so pri s4 veliko višje.alfa pač nima modela, ki bi zapolnjeval ta razred v katerem je s4(po mojem mnenju).
ma kr neki bluzim.vglavnem tisti, ki so se že kdaj peljali v audiju in alfi bodo vedli približno o čem govorim 8)
VSAKA ČAST, NAJŠEL SE JE EDEN KI RAZUME, BRAVO =D>

VUSO, NEBI BIL MOGEL BOLJŠE NAPISAT =D> =D>
Dean
Uporabniški avatar
ToMi`
Alfist
Alfist
Kraj: Ruše

nevem kaj tako delate glede tega. Pravi alfist sem pravi tja ... tud jaz ne vozim alfe pa sem popolnoma predan ji :) samo pač finance ne dopuščajo in še nekaj časa nebojo :wink: Sej tud če nekdo nekaj druga vozi se po mojem še kak dobro zaveda da nima tiste duše ko alfa. to je recimo isto ko da pač vsak dan nekdo ne je njegove najljubše hrane .. ne zadovolji ga sicer popolnoma sit je pa vseeno :mrgreen:
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

Res brezveze razglabljat kaj kdo vozi. Če vam in meni ni všeč audi, dejanu pa je, naj uživa, v kar verjamem, v vožnji z njim, tako kot mi z alfo.

Dean_Q4, uživej in srečno vožnjo.
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak

@Tomi, točno tako drži! =D>

@Damijan

Hvala ded, tudi jaz TEBI in vsem ostalim kakor vi meni (s hitlerjevimi sankami :lol: ) želim srečno vožnjo z Alficami :wink:
Dean
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lj.si
Kontakt:

Lol, tale post je pa svetoven v kotaljenju buč. Predvsem začetek. Upam, da se kdaj resno v živo pogovorimo o podobnih home made tuningih.
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor
Kontakt:

sleby napisal/-a:ker smo alfisti naceloma proti hitlerjevim sankam
če se že gremo tak pol so pa alfe musolinijeve kante 8)
Daj gas, daj gas, daj gas,...................................u p**** sem reko da bremzaj!!!!!!
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

Off topic :

Dejan, fuul mi je všeč tvoj S4 notr =D> Pa še usnje je dost lepo ohranjen glede na starost. Ob pogledu na natranjost me kr mal nostalgija prevzame 8) Smo mel Audija A6 2.8 (l.1995) doma in je biu rez zakon avto. Sej na videz je zlo zlo podeoben S4 sam da ni bil karavan. Pa še prvi je bil v sloveniji pa so ga vsi gledal k en spaceship :lol:

LP :wink:
Odgovori
  • Informacija