1.Nikoli nisem žalil hondNerv napisal/-a:Pa kaj se greste to kregarijo med hondami pa alfami??? zakaj si ne priznamo, da se oboji avti kvarijo??? holooo eni več in eni manj. Najbolj so pa glasni vozniki alfe 33, k komaj zberejo tistih 150 jurjev pa mislijo da so boga za jajca prjel in da so najhitrejši, pa k srečajo "hondaša" na cesti se grejo, da ga ja bodo natišal, Otroc za moje pojme (ni čudn, da je tok nesreč)
Jest vem, da alfe v življenju več ne kupim! Zakaj? zato ker se je nonstop kvarila in sem samo za avto delal! sem raj brez in se z avtobusom vozim!
Govorite kolikor vas je volja, ampak dokler ne občutiš Vteca ne veš kaj je dobro.
Pa brez zamere

Se popolnoma strinjam z to izjavo.q_verde napisal/-a:pod to temo pa je TEO podal samo en podatek, da je tokrat med 1,6 masinami zmagala alfa. in take primerjave so edine objektivne. avtki bok ob boku, ne pa tehnicni podatki na papirju.

Alfa33 napisal/-a:
Sej tist ni bla tvoja alfa 33 16v. A ni bla od tvoje mamice? Vsaj zdi se mi ker je ona Cosmos klicala, za kok jo naj proda

ja najbolj, da se vsi zaštihamo, pol bo pa mirMajor9 napisal/-a:Ja fant sam si mel ti tud alfo za 150 jurjev!!! Pri takem avtu res ne mores vedet a ti bo delal ali ne (beri za alfo in za hondo). Drugac pa sem se ze v mal mocnejsih hondah vozu kokr je tistle tvoj jajcek pa me niso kaj prevec prepricale (saj majo hud zvok, letijo dobr sam manjka jim izredno pomembna stvar dusa )!! Nerv tvoj post je pa za![]()
![]()
p.s pa olje doli da se ne bos res z avtobusom vozu!!

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost