145 1.4 -> 2.0

Izgled Alfic, povečanje moči
CH145
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: primorska

Živjo!
Vidim, da ste kar nekaj napisali..no pa da začnem.. :)
Ja, moja je 1.4 TS, ubistvu je res, da na vsak avto do zdej sm veliko vložu vanj da sem ga zrihtal tašnega, kot čem met, tako da zamenjava avta spet prinese dodatne stroške za katere ne veš in upaš da so čim nižji (servis, styling,...). Na moji sem do sedaj..odkar sem drugi lasnik..nekje 40.000 km napravu:
- redni servisi (kako smešno ampak vedno, ko sem šel delat redni servis se je pojavilo kaj izrednega:) naprimer variator faze - standard :D ,
- kontrolne lučke v armaturi so počasi crkovale pa sem zamenjal z novimi
- vsi jermeni, pa nazadnje...
- diska pa ploščice nove tko da zavira za prov :wink:
- aja pa daljinsko centralno sem dau notri:)
drugo se trenutno ne spomnem...

Ja potem če bi moral motor pa menjalnik pa ostale reči bi kar nekaj koštalo.. hmm.. no sej bom še premislil.. aja barva..
ja barva je sicer meni favorit metalno črna 8) , drugače sam imam svetlo modro, ki mi je tud pri srcu nekak.
Drugače jo pa tudi prodajam do nadaljnega... dokler se ne odločim kaj in kako..aja pa nasvet, če preveč prašam za ceno? :oops:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=390589

tnx, LP
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA
Kraj: Ljubljana

Torej so ti lepo odgovoril... ne splača se... boljše je prodat in kupit drugo (ob tem pa upat, da ne dobiš zjahane)...

Drgač je pa tale tvoja lepa... pismo, tud barva ni slaba... (jst sem mislu da mas kakšno belo, al pa kej čudno roza :D ) ampak tale je pa lepa...

Glede cene? verjetn te zanima če je realna... pomoje je ne boš prodal za toliko ker avto nima klime... ampak prov velik ti pa tudi ne bo potrebno spustit... tko da za začetno ceno mislm da je kr primerna... še sploh če je res tolk ohranjena kot je na slikcah.
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-čist odkrito,jaz bi ti dal tolko za njo,če bi mi uspelo prodati mojo za primerno ceno,samo lite felne bi mi moral šenkat za nagrado :wink:
-res lepa,prideš na toti rejli :?:
CH145
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: primorska

a da bi šenkal feltne:)? hmm..sej so nove, 2 mesca, gume tudi Bridgestone potenza, držijo pa res kokr pravjo super. :P
Prišel bi na reli, sam verjetno gremo na morje, pa tud mal daleč je... škoda:(
urkos
Alfa Member
Alfa Member

par mescov si prepozen....:( jaz bi ti jo 100% kupo. Sam kolk opazam na avto.net se ta avto že kakšen mesec prodaja al ne? Cena je prava!

lp
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Compressor Tuning Kit 2.0

Novitec 2.0 16V with 153 kW (208 PS) and 304 Nm bei 3.600 U/min.
231 km/h Höchstgeschwindigkeit
6,6 sec. von 0 auf 100 km/h
Basismotor: 2.0 16V TS 110 kW (150 PS) ab Bj. 11/00
=D> =D> :mrgreen:
Tole bi bilo pa zanimivo met, sam kaj ko stane mal mn kokr je avto vreden
Slika
Uporabniški avatar
Naio
Alfist
Alfist
Kraj: Maribor-okolica

Jaz imam 145ko QV,pomoje je bolše kupit 1.8,2.0 kot pa menjavat.Sem jo kupil pred kratkim,pa sem očitno mel srečo naletet na lepo ohranjeno.

http://www.mobisux.com/tabla/showgarage ... hat=online
Naio
Uporabniški avatar
skerž
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: škofja loka

fantje treba je vedet da alfini inžinirji delajo na modelu po 5-7 let,tko da ni kej preveč pametn menat sam motorje
Uporabniški avatar
AlfaGTA
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Nova Gorica

če daš not 1.8 je isto kot 2.0.....ker med njima ni bistvene razlike (beri: isto podvozje)....
1.6 je po moje brezveze....
tko kot so ti že svetovali: prodaj to in kupi močnejšo, ker drugače boš imel preveč sitnosti in stroškov.
AlfaRomeo.....Beauty is not enough !!!

(2 x AR155, 1 x AR145, 2 x AR156)....dovolj !?
Odgovori
  • Informacija