Vprašal bi vas če imate kaj iskušenj z motorje 1,6 TS 16V in sicer je težava v tem, da mi avtomobil od 1000 obratov pa tja do cca 1800 ne gre nikamor potem malo pocuka in gre. To velja ko je obret, če pa je mrzel pa cuka in skače ali pa mu manjka moči vse tja do 3000 obratov. Zamenjali so mi senzor pretoka zraka pa isto. Kakšna ideja??
Poleg tega velja še omeniti precejšno žejo motorja, saj pod 10 skoraj ne gre tudi pri zelo nežni vožnji po odprti cesti.
Pozdravljen, tudi sam imam iste težave z istim modelom.
Ko sva z mehanikom odklopila merilec temperature dovodnega zraka se je poraba zmanjšala iz 14 na 10 l na 100/km, vendar še vedno pocuka in ne skoči do 1700 obratov. Če najdeš rešitev mi nujno javi.
Moraš imeti precej težko nogo po mestu za 11,3. Če to drži potem je OK, če pa je vožnja bolj umirjene anrave in z vsakega semaforja ne spelješ najhitreje potem je kar veliko. Moja kljub klimi, in širokim gumam ne spije toliko, je pa res, da ko gre za mestno vožnjo vozim bol u "easy". Mam pa tut 1,6ts!
sem zamenjal lambda sondo, priklopil nazaj merilec pretoka zraka in lahko rečem, da je avto več ne cuka in skače.
LP
Še eno vprašanje:
Koliko te je zamenjava udarila po žepu in kje si to menjal. Glede da meni avto pod nizkimi obrati ne pospešuje konstantno in ima nato kar nekakšen "turboefekt" bi tudi sam poiskusil z menjavo lambda sonde.
LP
od vseh stvari, ki sem jih počel sem kupil samo lambda sondo ( cca 20k sit ), vse ostalo sem dobil na test.
Kar pa se tiče pospeška ti povem, da je pri vseh enako, do 2500 obratov je truplo naprej pa raketa tako, da je edini način za hitrejše pospeške višji obrati v osnovi ( težka noga ).