1. verjetnoveloce napisal/-a:Kaj si ti slabo spal, al kako? A te tepejo vsak dan in je tu edini prostor, kjer se lahko izživljaš? Najprej še enkrat preberi, kaj sem napisal, kje sem primerjal in nato lahko mirne duše bluziš dalje.

To nic ne popije mislis olja? Edini stilo 2.4 abarth, ki sem ga videl/vozil je popije vse olje se malo pred servisnim intervalom (no ne vse, tolko da je palcka suhaJan #87 napisal/-a:Stilo je kvalitetn avto - tako, da brez skrbi.
Tale abarth zadeva je tudi meni zgrešena - bolje, da bi namesto navigacije in ostalih p******* dali gor poštene 18-ke in ostalo športno kramo![]()
2.4 baje dosti pije (avtomatika da svoj davek)...probaj se peljat z multijet-om(140 KM), nič ne popije pa še dobr potegne

Malo me je v oči zbodlo tisto "zastarel 2.4 motor". Ne vem od kje ideja da je 2.4 20V zastarel motor? Če se v Abarthu ne obnese je to izključno zaradi odločitve Abarth teama, da se motorju _zmanjša_ maksimalno moč iz originalnih 175 konjev kolikor jih ima v Lancii Kappi, na 168 kolikor jih ima Stilo Abarth. Dotični motor, doseže 190 konjev že z modifikacijo elektronike kar pa je že nekako primerljivo s konkurenco. Obenem naj o modernosti govori tudi to, da je ta motor tudi osnova za 2.4 mJTD in za 2.0 20V NA in turbo, motorji, ki so vse prej kot zastareli ...MITT napisal/-a:BTW: a niso govorili, da bojo zastarel 2.4 motor zamenjali z novim 2.0 turbo motorjem? No ja, zgleda da so ga, ampak ne z 2.0, so ga z 1.9 motorjem in to 16V dizlom. Hehe. Stavim, da gre JTD 140KM bolje kot Abarth.

Hm, ok, če je to res, vzamem vse nazaj.SHadowX napisal/-a:... da je ta motor tudi osnova za 2.4 mJTD in za 2.0 20V NA in turbo, motorji, ki so vse prej kot zastareli ...

birdy napisal/-a:sam dodatek postu od LasserJamm-a
abarth je dober avtek itd itn....
sam ma par ocitnih pomanjklivosti
na prvem mestu: poraba pod 13 ni sla nkol 25 je bla pa cisto normalna cifra ce si mal hitrj vozu
lega v ovinkih...sva s prijateljem probala v krogu vozt(stilo abarth - AR75 1.8ie stock) in sem mu v krogu ko sva pelala bezal(jest sem vozu AR)...
menjalnik je pa pocasen in hkrati tudi razlog da je bil ta avto v manj kot letu 4x na vleki(mogoce se veckart za 4 jest vem)
kar se tice udobja recem sam to da so sedezi malo pretrdi, ko se peles do premanture te hrbet ze kr mocno boli
hlajen predal za pijaco prijeten plus
navigacija, racunalnik.....vse v najlepsem redu
originalen audio sistem je zlo ql
ne vem ce je se kako prasanje rec, sam jest bi v tem cenovnem razredu raj vzel kej druzga brez zamere
racunalnik je v redu. kolikokrat pa datum nastavljas ?DaviiD napisal/-a:Racunalnik je mimo. Ce zelis nastavit datum mores za letnico 2005x gumb obrnit. Ce zelis it na 100ti mp3 na CDju pa imas 2 moznosti: ali 100x stisnes naprej (kar je zelo pocasno, ker vedno ID3 tag precita), ali pa das na random in potem gres tolikokrat naprej da prides blizu 100, izklopis random in gres naprej oz. nazaj na 100tega. Glasovne komande so za en ku***. Vsakih tolko se ti na displayu napise "AIRBAG FALIURE", ker je en konektor pod sovoznikovim zicom hin, ipd...
D.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta