PROVOKACIJE

kar vam pade na pamet

Smo alfisti strpni!

Da
18
53%
Ne
6
18%
Sem otrok cvetja in želim mir na svetu!
3
9%
Vse nealfiste bi bilo potrebno poslati na Mars!
4
12%
Jaz se samo rad prepiram!
3
9%

Skupaj glasov: 34
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Kaj menite o ljudeh, ki prihajajo na forum in pod pretvezo, da jih zanimajo alfe, potem pa provocirajo! V mislih imam dogodek z Vivaldijem, ki očitno ni imel nikakršnega namena kupit alfe! Hvala bogu premoremo tudi nekaj drugih uporabnikov foruma, ki ne vozijo alf in imajo o njih drugačno mnenje kot o njih kot ostali uporabniki foruma, a ne provocirajo in znajo ohranjati raven debat!

Jaz mislim, da je Vivaldi proti pa čeprav sam ne ve dobro zakaj je proti (nihilist), ne more pa sprejet da nimamo vsi ljudje enakega mnenja!

Zanima pa me koliko ostali vozniki alf provocirate po ostalih forumih(honda ne šteje), sam nisem nikjer nikomur delal zgage na njegovem peskovniku, vem pa da se nekateri alfisti ne morejo zadržati! :evil: :lol: :lol: :firedevil:
Uporabniški avatar
Byrkus
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: MB

Iz mojega zornega kota lahko rečem tole. Kar se tiče strogo avtomobilskih forumov (pripadnost zgolj eni tovarni), prijavljen sem zgolj na dveh - citroën, in tale tukaj. V debato se v obeh primerih vključujem zgolj v porimeru, ali me izrecno zanima določena zadeva, ali če je treba kakšno stvar popravit oz. dopolnit, ali koga informirat o kakšni stvari, ki je morebiti manj znana.

Moram pa reči tudi, da sta si ti dve firmi različni kot dan in noč. Povprečen citroënar (ja, tudi jaz :D) precej bolj ceni umirjeno in udobno vožnjo kot povprečen alfist, ki (vsj sodeč po pisanje nekaterih na tem forumu) na leto menja dva ali tri komplete gum, in na leto vrže v avto več denarja, kot je vredno moje celotno vozilo (ki je, mimogrede, v najboljšem primeru 150 jurjev :P). Pa dobro, kdo sem jaz tu, da bi koga učil in mu sodil, kaj počne s svojim avtom. 8) Je pa vseeno včasih zanimivo prisluhnit določenim zadevam, tako tukaj kot tudi tam. In videti dve skrajnosti iste zadeve, ki se ji reče avto. :)

Sicer pa - si predstavljate, kako bi bilo, ko bi bili vsi avti na svetu isti? Pa čeprav bi to bili zgolj citroëni ali alfe - bil bi živi dolgčas. Zatorej - živele razlike! In vsakomu svoje, a hkrati brez zaničevanja drugih. Tudi oni se trudijo, le da jim to ponavadi ne uspeva najbolje, ali ne? ;) :lol:
Sem citroënar... pa se med alfisti vseeno dobro počutim... :D Slika
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

Ok, sej zdej če je en napisu da na leto zamena dva kompleta gum, to še ne pomeni da zdej povprečen alfist menja tokrat gume. Jest alfo čuvam, res pa da jo tut doskrat stisnem, pa mam komplet gum VSAJ 2 leti, če ne 3. Tko da ni treba vsega kar preberete na tem forumu posploševat. V avto vlagam mogoče mal več kot je potrebno, tok da vse dela kot je treba + kak dodatek. Nimam preveč dnarja. :D

LP Opankar
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Uporabniški avatar
tobika
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Obala

Še nikoli nisem prva začela vročih debat ali celo žalitev na račun avtomobilov in privrženosti določeni znamki!
Še zmeraj sem bila jaz prva napadena,če že ne to,pa vsaj vsak,ki nima pojma o alfah spusti kakšno nizko ali pa se namrdne,ko mu omenim,da imam samo in vedno alfe. :?

Sama NIKOLI ne hodim po forumih pristašev drugih znamk in niti nimam najmanjšega interesa.....in NIKOLI ne provociram!
Vesela bi bila že,če bi imela končno mir vsaj doma....fotr in brat imata zmerom kaj za pripomnit čez alfe,sama pa vozita jajca od renaultov in daewujev....bljak!

Sem popolnoma predana alfi....to je moj življenski stil in zato apeliram na morebitne "špijone" na tem forumu...:

"...pustite nas pri miru, za alfista avto ni stvar s katero se vozi okoli,ampak je del njega,njegovega življenja,je njegova ljubica ....ali ljubimec,ki ga nikoli ne razočara!...
In zato nas res ni treba j***t v glavo in žalit ob vsaki priložnosti!Ker to razumemo kot napad iz ljubosumja...hehehe :D ..."

Komur vsaj malo ne zaigra srce,ko na cesti zagleda alfico...ta ni pravi alfist! :evil:

[/b]
uno...due cuori e un cuoricino sportivo
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kontakt:

tobika napisal/-a:Še nikoli nisem prva začela vročih debat ali celo žalitev na račun avtomobilov in privrženosti določeni znamki!
Še zmeraj sem bila jaz prva napadena,če že ne to,pa vsaj vsak,ki nima pojma o alfah spusti kakšno nizko ali pa se namrdne,ko mu omenim,da imam samo in vedno alfe. :?

Sama NIKOLI ne hodim po forumih pristašev drugih znamk in niti nimam najmanjšega interesa.....in NIKOLI ne provociram!
Vesela bi bila že,če bi imela končno mir vsaj doma....fotr in brat imata zmerom kaj za pripomnit čez alfe,sama pa vozita jajca od renaultov in daewujev....bljak!

Sem popolnoma predana alfi....to je moj življenski stil in zato apeliram na morebitne "špijone" na tem forumu...:

"...pustite nas pri miru, za alfista avto ni stvar s katero se vozi okoli,ampak je del njega,njegovega življenja,je njegova ljubica ....ali ljubimec,ki ga nikoli ne razočara!...
In zato nas res ni treba j***t v glavo in žalit ob vsaki priložnosti!Ker to razumemo kot napad iz ljubosumja...hehehe :D ..."

Komur vsaj malo ne zaigra srce,ko na cesti zagleda alfico...ta ni pravi alfist! :evil:

[/b]

=D> =D> =D> =D> =D> =D>
Uporabniški avatar
dizl
Alfa Member
Alfa Member

Niti slučajno mi ne pride na misel, da bi naokrog vsakemu, ki kupuje avto vsiljeval ali na vse pretege hvalil alfo. Pač večina od avta nima takšnih zahtev in pričakovanj, kot jih nudi alfa in zmotno bi bilo prepričevati od nekoga mamo, ki gre ob sobotah do tržnice, da nujno rabi novo GTA-jko. Za nekoga, ki mu največ pomeni transport A-B, čim ceneje in se popolnoma brez emocij vsede in izstopi iz avta, pač ni alfa.
Sem mnenja, da kdor kupi alfo, jo kupi zato, ker ve kaj kupuje in mu je všeč, vsaj nova sigurno ni najbolj racionalen nakup. Razni provokatorji ipd. pa - škoda besed, pojavljajo se povsod in z istim namenom.
Kar se tiče okvar, jih imam zaenkrat manj kot prijatelji in znanci z ostalimi (tudi zvenečimi) znamkami (3krat trkam na les), tako da mi nihče ne pametuje kako alfe crkujejo blablabla...
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kontakt:

Večkrat sem že napisal, da se moje alfe kvarijo dvakrat manj kot poslušam od vseh naokoli! Torej očitno nisem edini, ki nima problema z okvarami!
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

=D> =D> =D> =D> =D>
Uporabniški avatar
klinc
Alfa Junior
Alfa Junior

Avto leta-Francoska mašina, nemška notranjost, japonski pleh,
:? :? :? :? :? :? :? #-o :| :? :?: :wink: :doubt: =D> :( :) :? :? #-o :|
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kontakt:

klinc napisal/-a:Avto leta-Francoska mašina, nemška notranjost, japonski pleh,
:? :? :? :? :? :? :? #-o :| :? :?: :wink: :doubt: =D> :( :) :? :? #-o :|

Kdaj pa so že bili avti, ki ustrezajo množicam res TO-TO! :x
Uporabniški avatar
uLtRa
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Jst sm pa najprej misnla d bojo tele provokacije letele na to kako smo strpni do drugih na cesti :lol: k pr teh provokacijah pa sploh ni odvisn kak avto vozs, ker js tut u citroenu "norim" zarad kakih idiotov na cesti al pa c se ustau pr rdeci na semaforju vzporedno kak tipčk pa je neki glasn s svojo masinco...pol pa sam zelena luc js pa gasa pa obrate do 6k un pa sam :eek: hehe :mrgreen:

Drgac pa lahk recm d ne utrujam folku po forumih, nej usak voz kar hoce c mu je tist usec...
Slika
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

haa ultra samo da te kdaj ne srečam na semaforju k pol mi boš mogla dat prednost 1km pol pa samo gasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

tobika napisal/-a:Še nikoli nisem prva začela vročih debat ali celo žalitev na račun avtomobilov in privrženosti določeni znamki!

[/b]
Čestitam zelo lepo napisano, ko se vidimo dobiš pa za pijačo:)

Sicer pa folk resnično pljuva po Alfah vse vprek in žali.Samo da se sliši " Alfa", pa se začne tako kot zmeraj ena in ista tema, spet Italijanska jajca itd,.. kljub temu da je sploh velika večina skoraj ni vozila, oziroma videla avta od blizu.

Sam ne morem več poslušati enih in istih neosnovanih, neargumentiranih traparij, kakšna jajca so Alfe ker so po večini vsi pametnjakoviči tako omejeni.Sam se v tako nizke pogovore ne spuščam, se pa kdaj na kakšnem forumu začnem precej prerekati ko začnejo resnično žaliti Alfo.Takrat tudi meni prekipi, sicer pa nikogar od Alfistov še nisem slišal da bi čez bilo katero znamko avta pljuval in blatil kakšna jajca so.
Lp G.A.
stieber
Alfa Member
Alfa Member

Hm, če honda forum ne šteje, potem seveda nikjer ne provociram. Se pa včasih odzovem na kakšno pretirano/neokusno provokacijo, kot sem se zadnjič na forumu neke ugledne nemške znamke.

P.S.: Honda forum pa raje pustimo. Posledično mojemu pojavljanju tam bo očitno treba odpeljati serijo dragov, samo še mehanika moram vzeti s sabo. Aja, pa zaradi bojda ogromnih stroškov vzdrževanja in vožnje moram počakati kakšno leto, da se nabere dovolj $, da nekajkrat odpeljem tistih nekaj sto metrov. :)
Uporabniški avatar
zoranwagen
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

stieber napisal/-a:Hm, če honda forum ne šteje, potem seveda nikjer ne provociram. Se pa včasih odzovem na kakšno pretirano/neokusno provokacijo, kot sem se zadnjič na forumu neke ugledne nemške znamke.

P.S.: Honda forum pa raje pustimo. Posledično mojemu pojavljanju tam bo očitno treba odpeljati serijo dragov, samo še mehanika moram vzeti s sabo. Aja, pa zaradi bojda ogromnih stroškov vzdrževanja in vožnje moram počakati kakšno leto, da se nabere dovolj $, da nekajkrat odpeljem tistih nekaj sto metrov. :)
...hehehe...
Odgovori
  • Informacija